Protiv transporta životinja 2008.

| More

Error:

Na prvom prosvjedu protiv transporta živih životinja u Hrvatskoj održanom 25. listopada 2008. g. okupilo se 120 prosvjednika.

Uzvikivane su parole: 'Životinje nisu roba, dosta je toga', 'Zaustavimo transport', 'Mučna je tura, od farme do tanjura', 'Za životinje vičemo da transport ukinemo', 'Životinje se lome ne sudjeluj u tome', 'Šest milijuna, to su svjesna bića' i 'Okrutnost na cesti, razmisli sto ćeš jesti'.

Na brojnim transparentima je pisalo: 'Na hrvatskim granicama životinje čekaju satima', 'Patnja u kamionima zbog profita', 'Transport životinja-okrutnost na cesti', 'Cestama Europe putuju kamioni puni boli', '10 dana nakon rođenja u pretrpane kamione', 'Put u bijedu, put do tanjura', 'Na kraju svakog transporta nalazi se tanjur', 'Iscrpljene, zgažene, žedne i gladne', 'Stop transportu - ne budimo sudionici', 'Tanjur bez mesa, cesta bez patnje', 'Milijarde životinja godišnje, tisuće kilometara patnje', 'Dug je i mučan put od farme do tanjura', 'Tisuće kilometara patnje na putu u smrt', 'Šest milijuna tragedija na cestama Europe', 'Životinje su svjesna bića , a ne roba', 'Zakon se ne provodi-životinje pate' i drugo.

Error:

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting