Sana delikatese

| More
Hummus classic

Sana delikatese hummus classic [ 433.00 Kb ]Temeljni sastojak hummusa je slanutak a karakterističan okus i boju daje mu tahini(pasta od sezama)
Ovaj jedinstveni namaz ljudi obožavaju zbog njegove punoće okusa, iznimne mazivosti, ali i visokih nutritivnih vrijednosti.

Hummus čili

Sana delikatese hummus čili [ 456.11 Kb ]Temeljni sastojak je hummus obogaćen čilijem. Umak od čilija je dodan hummusu tako da
svaki potrošač sam može prilagoditi pikantnost hummusa vlastitom ukusu.

Hummus zelena paprika

Sana delikatese zelena paprika [ 426.24 Kb ]Bogati umak od zelene paprike hummusu daje pikantan, a osvježavajući mediteranski okus.

Hummus zrna slanutka

Sana delikatese hummus zrna slanutka [ 415.06 Kb ]Klasični hummus obogaćen je cijelim zrnima slanutka blagog okusa. Kombinacija mazivog hummusa i cijelih zrna slanutka daje mu vrlo zanimljiv izgled.

Hummus bučine sjemenke

Sana delikatese hummus bučine sjemenke [ 265.71 Kb ]Hummus s bučinim sjemenkama spaja tradicionalni hrvatski okus i vjerovatno najpozatiji namaz na svijetu. Može se koristiti kao hranjivi namaz na kruhu, ali i kao dodatak salatama i dip za grickalice.

Povrtni mix blagi

Sana delikatese povrtni mix blagi [ 23.20 Kb ]Prilog od pečenog patlidžana s dodatkom paprike i mrkve spremljen u umaku od rajčice s lukom češnjakom i ostalim finim mediteranskim začinima oduševljava svojim okusom.

Čips od jabuke Jonathan

Sana delikatese čips od jabuke s tamnom čokoladom [ 302.23 Kb ]Čips od jabuke Jonathan je čips fantastične hrskavosti, izvrsnog okusa, bez dodanog šećera i aroma.

Štapići od jabuke

Sana delikatese štapići od jabuke [ 307.49 Kb ]Iznimna hrskavost štapića od jabuke poziva na uživanje i igru. Grickalice koje su pogodne u svakoj prilici i za koje djeci ne trebaju ograničenja.

Čips od jabuke s tamnom čokoladom

Sana delikatese čips od jabuke s tamnom čkoladom [ 290.26 Kb ]Čips od jabuke s tamnom čokoladom prava je poslastica za najizbirljivije sladokusce.

Vezane teme

Sana delikatese povrtni mix pikant [ 22.05 Kb ]

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting