AMI za životinje i Prijatelje životinja

| More

Error:

Dragi prijatelji,

želimo vas obavijestiti da svakom kupnjom kvalitetne AMI hrane za pse i mačke izravno pomažete i udruzi Prijatelji životinja.

Web-shop ''Moj frend'' donirat će Prijateljima životinja 10 % od svakog prodanog proizvoda AMI. Stoga je ovo jedan od najboljih načina da hranite svojeg četveronožnog prijatelja kvalitetnom hranom i ujedno pomažete radu neprofitne udruge koja zastupa njihova prava i prava drugih životinja.

Pomozite životinji pod svojom skrbi, drugim životinjama i radu Prijatelja životinja te podržite hvalevrijednu inicijativu web-shopa ''Moj frend''.

Zašto baš hrana AMI?

AMI Dog i AMI Cat je visokokvalitetna i antialergijska potpuna hrana za pse i mačke, koja ne sadrži namirnice životinjskog podrijetla. Stoga zbog hrane AMI nije stradala nijedna životinja.

Proizvodi AMI zadovoljavaju sve prehrambene potrebe pasa i mačaka, rješavaju sve češće probleme alergija ili probavnih intolerancija, odnosno pomažu našim prijateljima da imaju dugovječne i dinamične živote.

AMI ne testira na životinjama jer su najbolji test zdravlje i vitalnost životinja, pod brižnim okom onih koji se brinu o njima. Kada su združeni znanost i priroda, tada ni zdravlje ne može izostati.

Stoga, pobrinite se da vaše najdraže životinje dobiju samo ono najbolje i da im omogućite što dulji boravak uz vas, a ujedno spašavate druge životinje i pomažete radu udruge Prijatelji životinja.

Hranu AMI možete naručiti na web-stranici: www.moj-frend.com, a svaka kupnja iznad 250 kuna ima besplatnu dostavu na vašu kućnu adresu.

Unaprijed zahvaljujemo na podršci ovoj akciji!

Vaši Prijatelji životinja

Error:

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting