Gavita

| More
Povrtni gulaš sa sojinim okruglicama

Povrtni gulaš sa sojinim okruglicama [ 331.31 Kb ]Veganski povrtni gulaš na bazi rajčice obogaćen sojinim okruglicama idealan je samostalni obrok visoke hranjive vrijednosti. Pakiran je u limenke od 400g. Prije serviranja gulaš je potrebno zagrijati.

Povrtna juha sa sojinim okruglicama

Povrtna juha sa sojinim okruglicama [ 338.15 Kb ]Veganska juha pripremljena je od kukuruza šećerca, graška, mrkve, mahuna, paprike, rajčice i plavog patlidžana. Dodatno je obogaćena sojinim okruglicama. Pakirana je u limenke od 400g. Prije serviranja juhu je potrebno zagrijati.

Biljni namaz s gljivama

Biljni namaz s gljivama [ 385.08 Kb ]Veganski namaz na bazi mrkve i graška obogaćen je aromatičnim gljivama koje mu daju posebnu mazivost. U ponudi su pakiranja alu-limenki od 30g i 50g te praktično pakiranje u tubi od 150g.

Biljni namaz s chilijem

Biljni namaz s chilijem [ 388.23 Kb ]Veganski namaz od mrkve, graška i kukuruza šećerca začinjen je pikantnim čilijem. U ponudi su pakiranja alu-limenki od 30g i 50g te praktično pakiranje u tubi od 150g.

Biljni namaz s paprikom

Biljni namaz s paprikom [ 396.71 Kb ]Veganski namaz od mrkve, graška i kukuruza šećerca obogaćen je komadićima crvene paprike. U ponudi su pakiranja alu-limenki od 30g i 50g te praktično pakiranje u tubi od 150g.

Vezane teme

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting