OPG Veselić

| More
Pekmez od šljiva

Pekmez od šljivaProizvod vrhunske kvalitete pripremljen prema tradicionalnoj recepturi naših baka, ali kuhan suvremenom tehnologijom u vakumskom uparivaču, čime se zadržava više vitamina i minerala, te veća punoća okusa i mirisa. Osvojio je zlatnu medalju na Festivalu pekmeza, džemova i marmelade u Dubrovniku 2007. godine, te brončanu 2011. godine. Šljive su prirodno bogate kalijem, pektinima, te su bogati izvor antioksidansa.

Namaz od tikve i jabuka

Namaz od tikve i jabukaNamaz je slatka inovacija od tikve i jabuke. Jabuke su starinskih sorti, a tikva je hokaido, specifična po svojem slatkasto-kestenjastom okusu i crvenoj boji koja je prirodan izvor beta-karotena. Namaz od tikve i jabuke je proizveden kuhanjem u vakumskom uparivaču kako bi se sačuvalo što više vitamina i minerala prirodno prisutnih u tikvama i jabukama.

Ajvar

AjvarAjvar je tradicionalan balkanski proizvod. Kuhan je u vakumskom uparivaču pri nižim temperaturama kuhanja. Ovim načinom prerade u ajvaru se zadržava veći udio vitamina i minerala, te bolje očuvanje prirodne boje i arome povrća, čime se postiže vrhunska kvaliteta.

Vezane teme

Također pogledajte

Reakcije, zahtjevi i prijave

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting