Kampanja 'Za Hrvatsku bez krzna' 2014.-2015.

| More
Nastavak kampanje 'Za Hrvatsku bez krzna' u 2014. i 2015. godini

Đurđica Vorkapić iz Hippy Gardena priključila se u veljači 2014. godine kampanji 'Za Hrvatsku bez krzna' fotografirajući se za plakate s porukom 'Moda može bez krzna, životinje ne'.

Svoju potporu udruzi Prijatelji životinja Đurđica Vorkapić izrazila je riječima: 'Svijet mode je svijet stvaranja. Suvremeni svijet podrazumijeva različite napretke i voli se pohvaliti inovativnošću, ali doista niti je napredno, a ponajmanje inovativno, u današnjem civiliziranom društvu koristiti nečije krzno da bi se stvorila dizajnerska kreacija. Kreirati znači stvarati iz svojeg najdubljeg postojanja, znači izvući nešto najljepše iz svojeg bića i dati tome oblik. Današnja industrija nudi bezbroj mogućnosti za naprednu proizvodnju najsuvremenijih tkanina, ujedno i prekrasnog umjetnog krzna, tako da je doista nazadno i primitivno uzeti nečiji život radi osobnog zadovoljstva.'

Javnom akcijom na Trgu bana Jelačića u Zagrebu 21. veljače 2015, Prijatelji životinja i psi, koji su simbolično imali na sebi krvave zavoje, informirali su građane i pozvalii ih na pažljiv odabir prilikom kupnje, kako ne bi i sami nosili komadić krzna nekog oderanog psa, mačke ili bilo koje druge životinje, a time i komadić njihove nezamislive boli i patnje. Udruga Prijatelji životinja objavila je i šokantan video o industriji krzna na svojem YouTube kanalu: www.youtube.com/afcroatia.

Vezane teme

Za Hrvatsku bez krzna [ 51.78 Kb ]

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting