Dani prijatelja životinja - recepti

| More
Kajgana od tofua

Kajgana od tofua [ 115.77 Kb ]Sastojci: 50 dag tofua, 2 žličice maslinovog ulja, začini po ukusu, 1 glavica luka, 1 žličica češnjaka u prahu, 1 žlica usitnjenih zobenih pahuljica, pola šalice pirea od rajčica, sol

Priprema: Zgnječiti tofu vilicom. Propirjati sitno nasjeckani luk na ulju s malo vode. Dodati tofu, češnjak, zobene pahuljice, pire od rajčice, začine i posoliti. Peći u tavi 3-5 minuta dok kajgana ne dobije žućkastu boju i postane mekana.

Špageti s umakom alla bolognese

Špageti s umakom alla bolognese [ 75.17 Kb ]Sastojci: 500 g umaka od rajčice, 2 glavice luka, peršin, sol, papar, crvena papirka, origano, češnjak, 150 g sojinih ljuspica, 500 g špageta

Priprema: Ljuspice prelijte vrućom, slanom vodom. Luk narežite na sitne komade i dinstajte ga sa šalicom vode. Kad omekša, dodajte izgniječeni češnjak, paradajz i sojine ljuspice i sve začine. Kuhajte na srednjoj vatri oko 20 min. Skuhajte špagete u proključaloj, posoljenoj vodi, procedite i poslužite s toplim umakom.

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting