20.11.08. Održana Vege kobasijada

| More

Vege kobasijada se održala u City Center One, 20. studenog, s početkom u 17 sati. Na njoj su bile predstavljene kobasice, salame i hrenovke od sastojaka isključivo biljnoga podrijetla hrvatskih proizvođača. Od ukupno osamnaest proizvoda koji su se mogli degustirati, šest proizvoda su proizvedeni posebno za ovu priliku i bili su prvi puta predstavljeni javnosti.

Zainteresirani građani mogli su degustirati predstavljene kobasice i sudjelovati u odlučivanju koja kobasica je najbolja prema izboru publike. Svi građani koji su sudjelovali u glasovanju za najbolju kobasicu, sudjelovali su u nagradnoj igri u kojoj je Ana Mijaković Vučković dobila večeru za dvije osobe u vegetarijanskom restoranu, Marija Žulj, Zora Klemar, Željka Librić, Marko Romić, Marko Jurkas i Snježana Pecija dobili su poklon paket trgovine zdrave hrane, a Damir Bešić dobio je poklon paket proizvoda izlagača.

Žiri kojeg je činio Davorin Bogović, (glazbenik), Irena Švenda, (nutricionistica), Sonja Njunjić, (voditeljica i urednica emisije Čovjek i zdravstvena kultura i predsjednica Udruge za prevenciju prekomjerne težine), Ida Roginek (kuharica u vegetarijanskom restoranu) i Luka Oman (predsjednik udruge Prijatelji životinja) odabrali su u kategoriji Najbolja kobasica proizvod Zrno krvavica, u kategoriji Najbolja salama proizvod Tofu salama natural, a u kategoriji Najbolja hrenovka proizvod Zrno hrenovka. Prema Izboru publike najbolji je bio Veggie kulen.

Vege kobasijada 1 [ 91.46 Kb ]Vege kobasijada 2 [ 101.10 Kb ]Vege kobasijada 3 [ 107.89 Kb ]Vege kobasijada 4 [ 161.83 Kb ]Vege kobasijada 5 [ 58.63 Kb ]Vege kobasijada 6 [ 100.22 Kb ]

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting