InterNICHE

| More

InterNICHE je otvorena i raznolika mreža koja udružuje učenike, studente, učitelje i aktiviste. Mreža se usredotočuje na korištenje životinja i na etičke metode u biološkim znanostima, edukaciji u medicini i veterinarskoj medicini.

Vizija InterNICHE-a je humani obrazovni sustav - obrazovanje gdje se u potpunosti poštuju prava životinja i učenika te gdje su obrazovanje i razvitak znanosti čvrsto utemeljeni u etičkoj praksi.

Među mnogim nacionalnim i internacionalnim projektima, InterNICHE je stvorio nagrađivane filmove o etičkim metodama, gdje učitelji različitih disciplina demonstriraju etičke metode koje koriste na svojim predavanjima, a što je sada dostupno na gotovo 20 jezika.

Knjiga From Guinea Pig to Computer Mouse u potpunosti opisuje preko 500 proizvoda koji su namijenjeni za progresivnu naobrazbu u prirodoslovnim znanostima. Detaljno se bavi obrazovnim ciljevima i procjenjuje različite pedagoške pristupe.

Mreža također nudi razrađen sustav za posuđivanje etičkih metoda (www.interniche.org/alt_loan.html), zbirku proizvoda dostupnih za besplatnu posudbu bilo gdje u svijetu, kao i literaturu, podršku te savjete. InterNICHE nudi praktičnu pomoć učiteljima u zamjeni korištenja životinja te nadopuni postojećih etičkih metoda te u osnaživanju učenika da brane svoju slobodu savjesti i da traže progresivni, humani sustav naobrazbe najveće kvalitete.

Prijatelji životinja kao partneri mreže nude zainteresiranima dodatne informacije i materijale. Ako ste zainteresirani za to ili za moguću suradnju, molimo da ispunite obrazac.

InterNICHE

Ime:*

Prezime:*

E-mail:*

Dodatna pitanja i komentari:

Literatura - Nick Jukes & Mihnea Chiuia: From Guinea Pig to Computer Mouse [ 42.82 Kb ]

Download

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting