Poznati snimili i video o činčilama

Činčile su zakon

Brošura: Hrana i ekologija

Brošura: Hrana i ekologija

Korisni članci

Zeleni ponedjeljak

Zeleni ponedjeljak

Zablude o mlijeku

Zablude o mlijeku

Izjava tjedna

Strastveno se zalažem za životinje, njihove živote i slobodu... i činjenicu da životinje ne pripadaju nama. Mi nemamo pravo da prema životinjama postupamo na način na koji to činimo. - Peter Egan, glumac

Arhiva izjava

Izdvajamo

Knjiga

Sprecizam

Vijesti

Remi Gaillard je 'zakuhao' kaos u zoološkom 02.05.2016.

Legendarni Remi Gaillard već se godinama zalaže za prava životinja, a jednom je prilikom otišao toliko daleko da je s prijateljima provalio u zoološki vrt. Postoje dvije vrste ljudi koje mrzim: ljude koji idu u zoološke vrtove i ljude, napisao je na svojem Facebook profilu legendarni Remi uz nanovo objavljeni skeč star nekoliko godina u kojem je s prijateljima provalio u zoološki vrt. Tamo se i potukao sa zaštitarima, a sve kako bi ukazao na ugrožavanje prava životinja koje živote provode izvan svojeg prirodnog okružja. U samo par dana njegov je video vidjelo više od 3 milijuna ljudi, a podijelilo ga je njih gotovo 23 tisuće.

Ostale vijesti

Novo na webu

Sharon Osbourne razotkriva okrutnu trgovinu krznom činčila

Nagradna igra

Dobitnica prošle nagradne igre je Danijela Fičko.

U novoj nagradnoj igri možete osvojiti poklon iznenađenja. Da biste osvojili nagradu, sve što
morate učiniti jest navesti najmanje tri načina na koje pate životinje uzgajane za krzno. Sretno!

Točan odgovor:

Vaše ime:

Vaš e-mail:

Napomena: Izvlačenje je svakih mjesec dana, a pitanja i nagrade će se mijenjati.

Recept

Tjestenina s umakom Stroganoff

Sastojci: 500 g tjestenine, 1 žlica ulja, 1 luk, 6 zgnječenih režnja češnjaka, 1 šalica narezanih gljiva, 1 žličica senfa, 1 šalica vode s otopljenom povrtnom kockom (pola kocke), 3 žlice brašna, 3/4 šalice sojinog mlijeka, 1/2 šalice biljnog vrhnja, sol, papar; 500 g pečenog sejtana, umak od soje ili tamari
Priprema: Skuhati tjesteninu te ju ocijediti i isprati u hladnoj vodi. U dubokoj tavi ugrijati ulje na srednje jakoj vatri. Dodati nasjeckani luk i pirjati 5 – 6 min. Dodati češnjak i pirjati oko 30 sekundi. Dodati gljive i pirjati oko 6 minuta ili dok ne omekšaju. Dodati senf i dobro promiješati. Zatim dodati vodu s otopljenom povrtnom kockom, polako dodavati brašno i miješati dok se sve ne sjedini. Dodati sojino mlijeko...

Sudjelujte u rubrici Vege recept i pošaljite nam svoje recepte!

Oglas za posao

Siva ured

Peticija za Zakon o zaštiti životinja

Peticija za bolji Zakon o zaštiti životinja

Reakcije i zahtjevi

Facebook

Web katalog

Web katalog

Postanite član

Članstvo

Anketa

Treba li zakonom dopustiti uzgoj činčila za krzno?


Link tjedna

Link tjedna - www.ecorazzi.com

Ostali linkovi

Oglasnik

Oglasnik

Fotografija mjeseca

Fotografija mjeseca

Arhiva fotografija mjeseca

Donacija

Aktivnosti

Kalendar aktivnosti

Akcije

Ostale akcije

Preporučujemo AVALON web hosting