Bijela lista

Bijela lista

Roditelji i djeca vegani

Roditelji i djeca vegani

Korisni članci

Prisjetimo se

Prosvjed protiv krzna 2011.

Besplatan ručak za nove članove

Besplatan ručak za nove članove

Izjava tjedna

Otac mi je bio lovac. Jednog dana poveo me u lov i vidjela sam kako ubija jelena te čeka da mu krv iscuri iz tijela. Prizor mi je bio toliko šokantan da sam se pitala: 'Ako ne mogu vidjeti mrtvu životinju, zašto bih nastavila jesti mrtve životinje?' - Pamela Anderson

Arhiva izjava

Izdvajamo

Knjiga

Sprecizam

Vijesti

Predstavljanje veganske kuharice 'Sirova hrana' 31.03.2015.

U srijedu 1. 4. 2015. u 18 sati u Zagrebu (Megastore, Bogovićeva 7) održat će se predstavljanje knjige 'Sirova hrana' Mihaele Devescovi. Knjigu će, uz autoricu, predstaviti i glumac, voditelj i instruktor fitnessa Mario Valentić, glumica Ivana Boban i Ivana Nobilo. U knjizi se mogu naći recepti za termički neobrađena organska jela koja će vam zasigurno u život unijeti zdravlje i snagu te vam pomoći da se osjećate bolje. Odazovite se i naučite više o sirovoj hrani.

Ostale vijesti

Novo na webu

Melanie Joy - Karnizam - Psihologija jedenja životinja

Nagradna igra

Dobitnica prošle nagradne igre je Anđela Čiprak.

U novoj nagradnoj igri možete osvojiti dar iznenađenja. Da biste osvojili nagradu, sve što morate učiniti jest navesti na koji način hrvatski zakon karakterizira životinja. Sretno!

Točan odgovor:

Vaše ime:

Vaš e-mail:

Napomena: Izvlačenje je svakih mjesec dana, a pitanja i nagrade će se mijenjati.

Recept

Krema od sirove heljde s voćem

Sastojci: 50 g heljde, 200 ml vode, 1 žlica jabučnog octa; 1 zrela banana, 100 ml bademovog mlijeka (rižinog, zobenog, kokosovog), 2 žlice mljevenih badema, 2 datulje, cimet, mrva soli, 80 g smrznutog bobičastog voća
Priprema: Heljdu namočiti preko noći u vodi s octom. Ujutro dobro isprati i ocijediti. U blender staviti bananu narezanu na kolutiće, heljdu, datulje, cimet, mrvu soli, mljevene bademe i smrznuto voće pa sve blendati do kremaste strukture. Ako želite dobiti rjeđu kremu, dodati još tekućine. Ukrasiti bobicama voća i poslužiti.

Muffini s višnjama

Sastojci: 100 ml ulja, 500 ml zobenog mlijeka, 150 g smeđeg šećera, 450 g brašna tip 850 (može biti polubijelo ili tamno ili pak mješavina brašna), 2 vanilin-šećera, 2 praška za pecivo, ribana korica pola neprskanog limuna, kompot od višanja, komadići čokolade (po želji)
Priprema: Ugrijati pećnicu na 175°C. Pomješati tekuće sastojke sa šećerom. Neka sastojci budu na sobnoj temperaturi. Pomiješati suhe sastojke i dodati im tekuće. Napuniti 12 kalupa do pola i utisnuti po 4 višnje. Peći 20 minuta.

Sudjelujte u rubrici Vege recept i pošaljite nam svoje recepte!

Prijatelju, ispričaj moju priču!

Prijatelju, ispričaj moju priču

Kako možete pomoći?

Kako možete pomoći?

Reakcije i zahtjevi

Facebook

Web katalog

Web katalog

Postanite član

Članstvo

Anketa

Treba li zakonom zabraniti iskorištavanje konja za izvlačenje teških drva iz šume?



Link tjedna

Link tjedna - www.aavs.org

Ostali linkovi

Oglasnik

Oglasnik

Fotografija mjeseca

Fotografija mjeseca

Arhiva fotografija mjeseca

Donacija

Aktivnosti

Kalendar aktivnosti

Akcije

Ostale akcije

Preporučujemo AVALON web hosting