Uplati članarinu i osvoji Mooncup

| More

Mooncup menstrualna čašica [ 268.03 Kb ]

Iznova smo u prilici da vam zahvalimo na vašoj podršci: svi oni koji do kraja veljače ove godine postanu članovi i uplate članarinu za ovu godinu imaju priliku dobiti na poklon menstrualnu čašicu Mooncup.

Ovom inicijativom ujedno vas želimo potaknuti i da razmislite o korištenju menstrualnih čašica kao etičnijoj i zdravijoj alternativi klasičnim ulošcima i tamponima. Naime, menstrualna čašica je proizvod za višekratnu upotrebu te predstavlja jednostavan način da drastično smanjimo količinu otpada koji proizvodimo (žena tijekom svojega života u prosjeku upotrijebi 11 000 komada jednokratnih higijenskih proizvoda). Ti proizvodi, njihova ambalaža, ljepljive trake, aplikatori, upute, papir i plastika u koje se omataju prilikom bacanja... završit će na odlagalištima otpada, u spalionicama, u moru ili rijekama te naškoditi životinjama, okolišu i ljudima.

Mooncup je napravljen od mekog, medicinski čistog silikonskog materijala te ne sadrži lateks, izbjeljivače, BPA, toksine ili umjetne boje i mirise. Hipoalergen je te stoga izvrstan i za žene koje imaju osjetljivu kožu i sluznicu. S obzirom na to da menstrualna čašica ne upija tekućinu, ne izaziva suhoću sluznice i ne remeti prirodnu pH-ravnotežu (35 % tekućine koju tamponi upiju zapravo je prirodna vlažnost rodnice!).

Više o korištenju i prednostima menstrualnih čašica možete saznati ovdje.

Još jednom podsjećamo da nam je nužna vaša podrška u obliku članarine ili donacije kako bi naš rad bio moguć, između ostaloga, i na daljem promoviranju ekorješenja koja ne škode životinjama i okolišu. Stoga vas molimo za uplatu članarine ili donacije jer time izravno pomažete životinjama i dio ste pokreta za njihova prava, a mi vam unaprijed od srca zahvaljujemo.

Vaši Prijatelji životinja

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting