Zakon o zaštiti životinja: Uključi se!

Zakon o zaštiti životinja: javna rasprava

Za Hrvatsku bez krzna

Za Hrvatsku bez krzna

Korisni članci

Prijavite se na Vege izazov

Vege izazov

Svako srce osjeća

PETA & Jochen Nickel:  Nada

Izjava tjedna

Ne želim sudjelovati u masovnom ubijanju životinja. Želim živjeti mirno i bez imalo grižnje savjesti. Nadam se da će mi djeca biti dovoljno pametna i slijediti moj primjer. - Thandie Newton

Arhiva izjava

Izdvajamo

Knjiga

Sprecizam

Vijesti

Predsjednica i gradonačelnik pokrovitelji ZeGeVege festivala 30.08.2016.

O tome koliko je ZeGeVege festival održivog življenja postao popularan govore i mnoga ovogodišnja pokroviteljstva. S ponosom vas izvještavamo da 9. po redu ZeGeVege festival uživa potporu Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, Odbora za zaštitu okoliša i prirode Hrvatskoga sabora, Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva turizma, Ministarstva zaštite okoliša i prirode, Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo i Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“.

Ostale vijesti

Novo na webu

9. ZeGeVege festival - 2. i 3. rujna

Nagradna igra

Dobitnica prošle nagradne igre je Danijela Fičko.

U novoj nagradnoj igri možete osvojiti poklon iznenađenja. Da biste osvojili nagradu, sve što
morate učiniti jest navesti najmanje tri načina na koje pate životinje uzgajane za krzno. Sretno!

Točan odgovor:

Vaše ime:

Vaš e-mail:

Napomena: Izvlačenje je svakih mjesec dana, a pitanja i nagrade će se mijenjati.

Recept

Popečci od tikvica s bademima

Sastojci: za oko 6 komada: 1 srednja tikvica, 1 šalica sitnih zobenih pahuljica, 4 žlice zobenog brašna, 4 žlice zobenog vrhnja, 3 češnja češnjaka, grančica svježeg bosiljka, pola šalice badema, sol, suncokretovo ulje
Priprema: Tikvicu naribati (krupniji ribež) i posoliti. Ostaviti kratko kako bi počela otpuštati tekućinu. Dodati brašno, zobene pahuljice i sitno sjeckani češnjak i lišće bosiljka. Sve zajedno dobro izmiješati i ostaviti kratko. Pahuljice će početi upijati tekućinu i smjesa će postati kompaktna. Oblikovati popečke debljine 1 – 1,5 cm. U svaki utisnuti jedan cijeli badem. Ostatak badema usitniti i u njih uvaljati samo drugu stranu popečka (onu koja nema utisnut badem). Pržiti u zagrijanom ulju prvo stranu s cijelim bademom. Kada dobije zlatnu koricu, pržiti još kratko s druge strane. Poslužiti (umjesto kruha) uz varivo od mladoga graha i krastavce začinjene s malo limuna ili umeboshi octa.

Sudjelujte u rubrici Vege recept i pošaljite nam svoje recepte!

Volontiraj na ZeGeVege festivalu!

ZeGeVege festival

9. ZeGeVege festival - 2. i 3. rujna

ZeGeVege

Reakcije i zahtjevi

Facebook

Web katalog

Web katalog

Postanite član

Članstvo

Anketa

Treba li zakonom dopustiti uzgoj činčila za krzno?


Link tjedna

Link tjedna - www.zegevege.com

Ostali linkovi

Oglasnik

Oglasnik

Fotografija mjeseca

Fotografija mjeseca

Arhiva fotografija mjeseca

Donacija

Aktivnosti

Kalendar aktivnosti

Akcije

Ostale akcije

Preporučujemo AVALON web hosting