Dan aktivizma za prava životinja

| More

Po prvi puta u Hrvatskoj organizira se Dan aktivizma za prava životinja koji za cilj ima potaknuti svakog pojedinca da učini bar nešto za širenje prava životinja odnosno da učini što više prema svojim mogućnostima kako bi educirao druge o etičkom načinu života.

Dan aktivizma obilježavaju 7. lipnja 2008. pojedinci diljem Hrvatske, budite i vi među njima!

Okrutnost nad životinjama je sveprisutna diljem svijeta. O tome ne smijemo šutjeti već djelovati s ciljem smanjenja i prestanka nanošenja boli živim bićima. Svaki podjeljeni letak je bitan, svaka riječ kojom se zauzmemo za životinje je bitna, svako naše djelovanje za prava onih koji se sami ne mogu izboriti za sebe je dragocjeno.

I zato u subotu 7. lipnja ne mirujte već budiite aktivni za životinje i njihova prava bez obzira gdje se nalazite i s kim ste u društvu. Budite dio pokreta protiv nasilja i nepravde.

Pretvorite svoja uvjerenja u djela i upoznajte i osvijestite ljude po pitanju prava životinja u svojoj okolini. Učinite da ljudi oko vas razmišljaju o životinjama i promjeni vlastitog načina života.


Ovdje su samo neki prijedlozi koje kao pojednici možete učiniti na Dan aktivizma:

Realizirajte što više prijedloga s ove liste ili barem jedan od njih, sjetite se vlastitih ideja i pripremite se unaprijed za Dan aktivizma. Ukoliko ne možete biti aktivni točno na Dan aktivizma, budite onda aktivni dan prije ili poslije. Naručite na vrijeme letke i sve potrebno i budite ponosni čak i kad nećete biti ohrabrivani od strane okoline. Sjetite se kako je milijardama onih koji ovise o vama i vašem djelovanju.

Svoj aktivizam možete i snimiti te nam fotografije ili snimke poslati mailom ili poštom (Jurišićeva 25, Zagreb). Najbolje aktiviste ćemo nagraditi knjigama, majicama, šalicama, čašama, bedževima ili tofuom, seitanom...

Svaki je dan dan borbe, ali neka ovaj dan bude poseban, dan kada će svaki pojedinac koji ima suosjećanja i koji mrzi nepravdu nanesenu životinjama svoje vrijeme posvetiti upravo njima.

Dan aktivizma je važan dan za vas i za životinje!

Vezane teme

Dan aktivizmaDan aktivizmaDan aktivizma

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting