Važne upute prije 3. Marša za životinje

| More

1. Marš se ne odgađa bez obzira na vremenske uvjete! Protekle dvije godine marširali smo i po kiši i po snijegu, ali grijali su nas ljubav i suosjećanje. <3

2. Mole se svi da na Tomislavac dođu malo prije 11 sati kako ne bismo kasnili s Maršem. Tko želi, može doći od 9 sati u naš ured (Jurišićeva 25) na druženje uz kavu i čaj, a ako budete raspoloženi, možete nam pomoći i u pripremi sendviča.

3. Transparenti i ostali rekviziti dočekat će vas i ove godine na Tomislavcu te vas molimo da si odaberete jedan koji ćete nositi na Maršu. Opet ćemo marširati s velikom zastavom od devet metara i obojati Trg dimnim fontanama u veselim bojama :). Redari će vršiti pregled svih transparenata koje sami donesete kako bi provjerili jesu li natpisi u skladu s ciljevima Marša za životinje. Molimo vas da ne dolazite sa svojim megafonima jer će pripremljene parole uzvikivati pomoću megafona unaprijed odabrani aktivisti i aktivistkinje, predstavnici organizatora. Isto tako, nemojte kupovati dimne fontane jer nam je policija dopustila samo određen broj za korištenje. Policija traži i da zbog sigurnosnih razloga sudionici ne nose nikakve maske pa vas molimo da vam lice bude otkriveno. Slobodno ponesite zviždaljke i druge rekvizite koji stvaraju buku :).

4. Pratite tempo predvodnika s ceradama i nemojte hodati prebrzo. Ako na Maršu primijetite bilo što što smatrate neodgovarajućim, prijavite organizatorima. Također, nemojte reagirati na eventualna dobacivanja i provokacije.

5. Povorka će krenuti s Trga Kralja Tomislava pa uz Park Josipa Jurja Strossmayera i Zrinjevac, kroz Teslinu, Masarykovu, Frankopansku ulicu i Ilicu, doći na Trg bana Jelačića oko 12:30 sati. Nakon kratkog zadržavanja, nastavit će Jurišićevom do Trga hrvatskih velikana gdje ćete moći ostaviti transparente.

6. Odmah nakon Marša družimo se u The Beertiji (Pavla Hatza 16) na afteru! U dvorištu ćemo i ove godine posluživati topli obrok pa se slobodno poslužite, ali vas molimo da ne unosite hranu unutra. Također, nemojte baciti zdjelice u smeće jer nisu jednokratne – bit će osigurano mjesto za ostavljanje iskorištenog posuđa. Ove godine na raspolaganju nam je i veliko dvorište The Beertije te će biti dovoljno prostora za sjedenje i za one koji ne podnose duhanski dim ili bi radije uživali vani.

7. U dvorištu Beertije čekat će vas i štand s promotivnim materijalima udruga Prijatelji životinja i Udruge Pobjede pa ćete uz donaciju biti u prilici sebe častiti novom aktivističkom majicom ili nekom drugom sitnicom :).

8. Sa sobom ponesite: dobru volju, pozitivnu energiju, svoj glas protiv iskorištavanja životinja i uporne korake za pravedniji svijet. <3

Razglasite ovaj poziv svima! :)

Ruta Marsa za zivotinje [ 119.14 Kb ]

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting