Težak početak godine

| More


Dragi prijatelji,

želimo vas izvijestiti da je za nama još jedna uspješna godina u kojoj smo ostvarili mnoga postignuća o kojima se možete informirati u našem online newsletteru AnimaList.

Udruga Prijatelji životinja, nažalost, usprkos svim našim nastojanjima, tijekom 2014. godine nije uspjela prikupiti dovoljno sredstava kako bi mogla namiriti sve troškove nastale zbog preseljenja na novu adresu. Sredstva koja su nam bila obećana od strane Grada nismo primili u punom iznosu zbog čega smo se našli u situaciji u kojoj smo bili prisiljeni sami pokriti većinu spomenutih troškova.

Tijekom ljetnih mjeseci 2013. godine Udruga je preselila u prostor koji joj je bio dodijeljen od strane Grada Zagreba. S obzirom na to da je navedeni prostor bio u stanju u kojem nije bilo moguće svakodnevno raditi, Udruga je morala uložiti sve svoje napore i resurse koje je imala na raspolaganju – od financijskih pa sve do dragocjenih volonterskih.

U nadi da će se troškovi pokriti putem sredstava prikupljenih tijekom 2014. godine, Udruga je i dalje provodila svoje aktivnosti i borila se za omogućavanje većih prava za sve životinje. Nažalost, Udruga je uspjela pokriti samo dio troškova uređenja prostora u Jurišićevoj.

U Novu, 2015. godinu, Udruga je ušla s dugovanjima koja treba podmiriti što prije kako bi mogla dalje nastaviti provoditi sve svoje projekte na području Republike Hrvatske, a i šire.

Stoga molimo sve članove, građane, sva poduzeća i ostale subjekte da nam pomognu koliko je to u njihovoj moći. Svaka kuna mnogo nam znači.

Pomoći možete uplatom donacije na sljedeći IBAN: HR2023600001101531137. Donaciju možete i osobno uplatiti u Udruzi, na adresi Jurišićeva 25, Zagreb, radnim danom od 9 do 17 sati i subotom od 10 do 15 sati. Uplatu donacije možete izvršiti i putem PayPal-a.

Prijavnicu za članstvo možete ispuniti ovdje, a godišnja članarina iznosi 120 kuna godišnje (10 kuna mjesečno). Posebnih uvjeta za članstvo nema, a članarina se ne mora uplatili odmah prilikom učlanjenja.

Zahvalni na svakoj pomoći, srdačno vas pozdravljaju,

vaši Prijatelji životinja

P. S. Kako je prošla 2014. godina, možete pročitati u godišnjem izvještaju koji smo upravo objavili ovdje.