03.12.08. 'Nema isprike' u hrvatskom eteru!

| More

Hotel The Regent Esplanade Zagreb domaćin promocije pjesme band aida 'JA VOLIM ŽIVOTINJE'

- Predstavljamo dugo očekivanu pjesmu hrvatskog band aida za životinje!

Prijatelji životinja s veseljem pozivaju sve predstavnike medija na promociju pjesme 'Nema isprike', koja će se održati u srijedu, 3. prosinca u 11 sati, u hotelu The Regent Esplanade Zagreb, u Smaragdnoj dvorani. Nakon predstavljanja pjesme pozivamo vas na kratko druženje s izvođačima i organizatorima.

Ubrzo nakon promocije za predstavnike medija, pjesma 'Nema isprike' zavrtit će se i na svim hrvatskim radijskim postajama.

Ovom prigodom Prijatelji životinja žele podsjetiti na sve izvođače i zahvaliti im što su u sklopu band aida 'JA VOLIM ŽIVOTINJE' dali svoje glasove za životinje: Marku Tolji, Tini Vukov, Toniju Cetinskom, Jeleni Radan, Oliveru Dragojeviću, Ines Bojanić, Lei Dekleva, Lani Banely, Maji Vučić, Massimu Saviću, Ivi Bagić, Detouru, Leoni Paraminski, Popperu, Dječjem zboru Klinci s Ribnjaka, Dječjem zboru Zagrebački mališani.

Projekt 'JA VOLIM ŽIVOTINJE' je humanitarnog karaktera i za cilj osim skretanja pozornosti na zaštitu i prava životinja ima i izgradnju utočišta za zlostavljane životinje. Osmišljen je tako da usprkos teškim situacijama u kojima se nalaze životinje, potiče na pozitivno razmišljanje i aktivno zalaganje građana za zaštitu i prava životinja, te bolju budućnost svih nas na ovom planetu.

Svi zainteresirani građani moći će i osobno pridonijeti u izgradnji utočišta za zlostavljane životinje putem SOS telefona 060 600 500 (cijena poziva: 6,82 kn/min iz fiksne mreže, 8,21 kn/min s mobitela; PDV uključen u cijenu) na kojem će moći čuti dio pjesme 'Nema isprike'.

Molimo medije da pomognu kampanji objavom bannera, oglasa, audio jingla, pjesme, video jingla ili spota.

Tekst i glazbu za pjesmu 'Nema isprike' napisala je kantautorica Lea Dekleva, a aranžman je napravio Miro Buljan. Video spot snimio je i producirao Vanja Vascarac, a fotografirao je Filip Čargonja.

U kreativnom i medijskom smislu projektu se pridružila i dala svoj dobrovoljni udio kreativna agencija TBWA iz Zagreba i marketinška tvrtka b.i.p..

Pokrovitelji ovog projekta su: hotel The Regent Esplanade Zagreb, Jutarnji list, HR2, HTV, Cro A Porter, Europlakat, Markot.tel, TBWA Zagreb, Arto, Vectordesign i Bauhaus Zagreb.

Pjesmu možete poslušati na ovom linku (ako se pjesma ne otvara automatski, kliknite desnom tipkom miša i odaberite opciju 'Save target as...').

Radio jingle pjesme Nema isprike možete poslušati na ovom linku.

Promocija pjesme 'Nema isprike' 4 [ 97.84 Kb ]Promocija pjesme 'Nema isprike' 2 [ 102.67 Kb ]Promocija pjesme 'Nema isprike' 1 [ 117.54 Kb ]Promocija pjesme 'Nema isprike' 3 [ 102.42 Kb ]

Vezane teme

'Nema isprike' jumbo plakat [ 710.84 Kb ]'Nema isprike' CD cover [ 196.60 Kb ]

Download

Također pogledajte

Akcije

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting