03.10.09. Vegan.hr

| More

Prijatelji životinja pozivaju na promociju nove web stranice o veganskom načinu života

Promocija veganske web stranice s hrvatskom domenom održat će se u subotu 3. listopada u 19:30 sati u Internetskom klubu SubLink, Teslina 12, gdje će se stranica predstaviti u ležernoj atmosferi uz veganske kolače.

Sve veće zanimanje za veganski način života rezultiralo je novom web stranicom Prijatelja životinja. Stranica www.vegan.hr daje korisne savjete o prelasku na prehranu, odijevanje, kozmetiku i održavanje kućanstva koji isključuju patnje životinja. Pored odgovora na najčešće postavljena pitanja i zablude o veganstvu, početnici će pronaći sve potrebne savjete kako živjeti kao vegan u Hrvatskoj.

Roditelji koji odluče svoju djecu od rođenja učiti nenasilju prema životinjama kroz svakodnevni način življenja naći će ondje potporu u svojoj odluci, ali isto tako i sportaši koji iz prehrane žele izbaciti namirnice životinjskoga podrijetla kako bi poboljšali svoja postignuća.

U suradnji s britanskom udrugom Viva! na stranici www.vegan.hr je postavljena animacija koja prikazuje kako veganska prehrana povoljno utječe na zdravlje djece i odraslih.

Knjiga Erika Marcusa Vegan – nova etika prehrane objavljena je u cijelosti na web stranici i može se čitati on-line.

Za one koji misle da znaju sve o veganskoj prehrani postavljen je opširan kviz u kojem možete provjeriti svoje znanje o veganskom načinu življenja, ali i dobiti odgovore na pitanja koja niste znali.

Kroz povijesni osvrt i ulomke iz knjige Biti vegan autorice Jo Stepaniak, stranica otkriva zašto veganstvo nije samo način prehrane već stil života, put razvoja svijesti i život svakodnevnog izbora suosjećanja.

Promocija web stranice www.vegan.hr dio je programa Dana prijatelja životinja koji se održava od 1. do 4. listopada. Zahvaljujemo tvrtki Malleus d.o.o. na sponzorstvu stranice i izdavaču Biovega na ustupanju prava internetske objave prijevoda knjige Vegan.

Promocija web stranice Vegan.hr [ 367.96 Kb ]Promocija web stranice Vegan.hr [ 348.86 Kb ]Promocija web stranice Vegan.hr [ 359.84 Kb ]Promocija web stranice Vegan.hr [ 407.20 Kb ]

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting