10.12.12. Iz sumraka u svitanje

| More

Prijatelji životinja predstavljaju novi PETA-in plakat koji poziva na promjenu prehrane

- Christian Serratos iz 'Sumrak sage' poziva na poštivanje života

Glumica Christian Serratos iz 'Sumrak sage' slavi život na njenom posljednjem plakatu kojeg je snimila za PETA-u, a kojeg za Hrvatsku prenose Prijatelji životinja. Christian se najprije zauzela protiv ubijanja za krzno razodjenuvši se za plakat s porukom 'Radije gola nego u krznu', a sada progovara u ime životinja ubijenih zbog hrane.

S novog plakata Christian poziva da se ne odnosimo prema svojim tijelima kao prema grobovima već da poštujemo život hraneći se biljnom hranom. Otkako je vegetarijanka, Christian ima više energije, pomaže u borbi protiv uništavanja okoliša i spašava životinje iskorištavane od mesne industrije od bolnog života i smrti.

Krave, svinje, kokoši, pure i druge životinje iskorištavane od mesne industrije umiru bolno i nepotrebno. Nagurane u pretrpane kamione, transportira ih se kilometrima daleko kroz sve vremenske uvjete, bez hrane i vode, do klaonice. Onim životinjama koje prežive to grozomorno putovanje, grkljani će biti prerezani često dok su još svjesne.

Christian je pomagala životinjama i PETA-i od svoje četrnaeste godine, a o svojem prelasku na vegetarijansku prehranu kaže: 'Jednostavno se osjećam bolje, vedrije i lakše, i imam više energije… To je za mene bila velika stvar, biti prijateljica životinja.'

U videu koji je iza scene snimljen s Christian, a kojeg su Prijatelji životinja preveli i titlirali na hrvatski, može se vidjeti na koje sve načine Christian pokušava animirati ljude da se uključe, zašto ona nikada neće otići u cirkus i što ju je ponukalo da shvati da sve životinje trebaju biti ravnopravne (www.youtube.com/afcroatia).

Zahvaljujući PETA-i, City Lights plakati s Christian Serratos pojavit će se i u hrvatskim gradovima s jasnom porukom kako svatko od nas može početi pomagati životinjama, okolišu i vlastitome zdravlju. Baš kako je učinila i Christian – krenuti s vegetarijanstvom.

Pokažimo poštovanje prema životu i postanimo vegetarijanci ili, još bolje, vegani. Naša tijela ne moraju biti grobnice. Odaberimo svitanje naše savjesti i učinimo svoj vlastiti i život drugih ljepšima.

Iz sumraka u svitanje [ 343.82 Kb ]

Radije gola nego u krznu [ 224.00 Kb ]

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting