AMI za životinje i Prijatelje životinja

| More

Dragi prijatelji,

želimo vas obavijestiti da svakom kupnjom kvalitetne AMI hrane za pse i mačke izravno pomažete i udruzi Prijatelji životinja.

Web-shop ''Moj frend'' donirat će Prijateljima životinja 10 % od svakog prodanog proizvoda AMI. Stoga je ovo jedan od najboljih načina da hranite svojeg četveronožnog prijatelja kvalitetnom hranom i ujedno pomažete radu neprofitne udruge koja zastupa njihova prava i prava drugih životinja.

Pomozite životinji pod svojom skrbi, drugim životinjama i radu Prijatelja životinja te podržite hvalevrijednu inicijativu web-shopa ''Moj frend''.

Zašto baš hrana AMI?

AMI Dog i AMI Cat je visokokvalitetna i antialergijska potpuna hrana za pse i mačke, koja ne sadrži namirnice životinjskog podrijetla. Stoga zbog hrane AMI nije stradala nijedna životinja.

Proizvodi AMI zadovoljavaju sve prehrambene potrebe pasa i mačaka, rješavaju sve češće probleme alergija ili probavnih intolerancija, odnosno pomažu našim prijateljima da imaju dugovječne i dinamične živote.

AMI ne testira na životinjama jer su najbolji test zdravlje i vitalnost životinja, pod brižnim okom onih koji se brinu o njima. Kada su združeni znanost i priroda, tada ni zdravlje ne može izostati.

Stoga, pobrinite se da vaše najdraže životinje dobiju samo ono najbolje i da im omogućite što dulji boravak uz vas, a ujedno spašavate druge životinje i pomažete radu udruge Prijatelji životinja.

Hranu AMI možete naručiti na web-stranici: www.moj-frend.com, a svaka kupnja iznad 250 kuna ima besplatnu dostavu na vašu kućnu adresu.

Unaprijed zahvaljujemo na podršci ovoj akciji!

Vaši Prijatelji životinja

Vezane teme

Ami hrana

Također pogledajte

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting