15.03.16. Prijatelji kroz stoljeća

| More

Azil Dumovec i Red Čuvara grada Zagreba u suradnji s Prijateljima životinja pozivaju na pomoć životinjama

- Jumbo plakati Reda Čuvara i životinja uz poruku: "Obvezujem se čuvati slabe i bespomoćne"

"Prijatelji kroz stoljeća" naziv je kampanje koju je pokrenuo azil Dumovec u suradnji s udrugom Prijatelji životinja. Na fotografijama koje će krasiti brojne lokacije u Zagrebu, vitezovi, članovi Reda Čuvara grada Zagreba, poziraju s napuštenim psima i pozivaju da pomognemo životinjama, našim prijateljima.

Red Čuvara grada Zagreba je udruga građana, osnovana sa svrhom promicanja, razvitka i unaprjeđenja hrvatske i europske antičke, srednjovjekovne i ranonovovjekovne oživljene povijesti i kulturne baštine.

Bilo je logično da se azil Dumovec obrati udruzi mladih ljudi koji su strastveni u promoviranju viteških vrijednosti kao što su čast, hrabrost, zauzimanje za slabije i bespomoćne, plemenitost. Nakon snimanja u Maksimiru, gdje su se zagrebački vitezovi upoznali sa psima iz azila Dumovec, posjetili su sklonište gdje su volontirali i svoje nove prijatelje izveli u šetnju.

I bez viteških oklopa, svi mi možemo biti vitezovi prema onima koji trebaju našu pomoć. To ne mora biti samo udomljavanje umjesto kupnje, nego volontiranje, pružanje pomoći ozlijeđenoj životinji, prijava zlostavljanja, odgovoran odnos prema životinjama kao i promjena navika koje utječu na njihovu sudbinu.

Mnogo je načina kako se odazvati pozivu Reda Čuvara da pomognemo životinjama. Saznajte više na www.azilzagreb.com i www.prijatelji-zivotinja.hr, gdje možete pronaći i pse s jumbo plakata koji čekaju udomljenje, kao i mnoge druge koji djele istu sudbinu.

Prijatelji kroz stoljeća [ 175.44 Kb ]Prijatelji kroz stoljeća [ 123.53 Kb ]Prijatelji kroz stoljeća [ 172.05 Kb ]Prijatelji kroz stoljeća [ 138.96 Kb ]

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting