Posudba opreme za hvatanje i prijevoz

| More

Ukoliko trebate pomoći nekoj životinji, možemo vam posuditi opremu za hvatanje i prijevoz mačaka, odnosno ručne i automatske hvatalice, transportera s pomičnom stranicom, zaštitnih rukavica te mogućnost posudbe zaštitinih okovratnika za pse (potrebno navesti u rubrici: "Opis situacije" prilikom popunjavanja Prijavnice za povoljniju kastraciju).

Ukoliko trebate posudbu navedene opreme bez potrebe za povoljnijom kastracijom, ne ispunjavajte prijavnicu već nam se javite na e-mail.

Queens Cage

Visoko kvalitetan kavez za kratkotrajno zadržavanje životinje, načinjen od čelične mreže prevučene plastikom kako se mačka u njemu ne bi ozlijedila. Dizajniran je za lakše ophođenje s mačkama ili drugim manjim životinjama kad je potreban veterinarski zahvat ili čišćenje, tako da nije potreban izravni kontakt između veterinara i životinje.

Queens Cage1 [ 72.35 Kb ] Queens Cage2 [ 64.96 Kb ]

Foldaway Eeziset Cat Trap (x2) i Defenders STV071 Animal Trap Cage

Vrlo praktična, jednostavno sklopiva i lagana zamka za mačke i mačiće koja se automatski zatvara nakon što životinja uđe.

Upute za korištenje:

Velika (Defenders Animal Trap Cage): https://www.youtube.com/watch?v=YxOFBFVQD3c

Crna (Foldaway): https://www.youtube.com/watch?v=_a3FghmYris

Smeđa: https://www.youtube.com/watch?v=PoNI2CFkUwg

Foldwaway Eeziset Cat Trap1 [ 43.96 Kb ] Foldwaway Eeziset Cat Trap2 [ 45.98 Kb ]

Dodatna oprema

TRANSPORTERI ZA MAČKE I MANJE PSE
Posjedujemo 3 transportera za mačke te jedan veći transporter za mačke i manjeg psa koji su na posudbu na par dana.

transporter [ 244.39 Kb ]

KLASIČNI OVRATNICI ZA PSE
Tako zvani elizabetanski ovratnici u nekoliko veličina – ovratnici koji se stavljaju nakon operacije ili zbog zadobivenih rana, spriječit će psa da stražnjom nogom češe ranu na glavi. Pogodni su i za zaštitu rana na drugim dijelovima tijela, primjerice na trbuhu. Ovratnik sprječava lizanje rane.

MEKANI OVRATNICI ZA PSE
Mekani ovratnici-u nekoliko veličina, služe u istu svrhu kao klasični, ali je mnogim psima lakše se prilagoditi na mekaniji ovratnik jer omogućava više slobode kretanja i udobniji je.

SPECIJALNE RUKAVICE ZA HVATANJE MAČAKA I DRUGIH MANJIH ŽIVOTINJA
Rukavice, ženske, veličina S, za lakše hvatanje mačaka koje je potrebno transportirati do veterinara. Od čvrstog materijala kako bi spriječile povrede od ugriza ili ogrebotine pri hvatanju mačaka ili drugih manjih životinja. Štite ruke sve do lakta.

Ovratnici i rukavice za macke [ 23.54 Kb ]

Zahvaljujemo organizaciji SNIP International na doniranoj opremi.

The Mac Cat Trap1 [ 44.13 Kb ]The Mac Cat Trap2 [ 42.81 Kb ]

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting