23.12.16. Zamolba za ponovno uvođenje biljne majoneze i sastanak

| More

Zvijezda d.d.
Ul. Marijana Čavića 1
10 000 Zagreb

Predmet: Zamolba za ponovno uvođenje biljne majoneze i sastanak

Poštovani,

javljamo se kao predstavnici više od 160 000 vegetarijanaca i vegana Hrvatske kako bismo iskazali nezadovoljstvo zbog izbacivanja iz prodaje majoneze Omegol bez sastojaka životinjskoga podrijetla. Također, obraćamo Vam se i u ime svih drugih građana koji nisu ni vegetarijanci ni vegani, ali cijene majonezu Omegol upravo zato što u sebi nema sastojaka životinjskog podrijetla i jedinstvena je zbog toga na hrvatskome tržištu.

Uvođenjem veganske majoneze izdvojili ste se na tržištu kao suvremena i moderna firma koja prepoznaje rastuće tržište za one s netipičnim prehrambenim navikama, kao i one koji će cijeniti veganski proizvod neovisno koriste li sami proizvode sa sastojcima životinjskog podrijetla, a takvih je sve više.

Kako broj vegana i veganki u posljednjih nekoliko godina drastično raste (u medijima možete saznati činjenicu da je to najpopularniji i najveći ekološki, zdravstveni i prehrambeni trend te da se riječ ''vegan'' spominjala na društvenim mrežama češće nego riječ Coca-Cola), možemo zaključiti da će potražnja s vremenom postajati sve veća, pogotovo jer, osim osoba alergičnih na jaja, mlijeko i meso te onih koji su se odlučili na isključivo biljnu prehranu, veganske proizvode mogu konzumirati i takve proizvodi privlače sve vrste potrošača.

Željeli bismo Vam predstaviti naše ideje koje bi pomogle prodaji Vaših proizvoda, u ovom slučaju nove majoneze bez sastojaka životinjskog podrijetla. Vjerujemo da takva majoneza može osvanuti na tržištu u obliku novog brenda ili jednostavno u obliku promjene formule sastava nekog od uhodanih Zvijezdinih proizvoda.

Vašom biljnom majonezom dali ste pozitivan primjer i drugim hrvatskim poduzećima da na tržište uvedu proizvode koji su zdravi i pogodni za velik broj osoba. Također, na taj način promičete i potičete zdrav život i poštovanje prema životinjama, što je vrlo rijetko u našim krajevima i našim poduzećima. Iznimno biste nas obradovali kada biste povećali asortiman proizvoda biljnog podrijetla, pogodnih za sve kupce.

Voljeli bismo Vam predstaviti sve naše ideje i ostale projekte koji bi Vam mogli biti korisni i zanimljivi, pa bi nam bilo drago da nam predložite termin za kratki sastanak.

Uz vjeru za daljnju suradnju, veselimo se Vašem odgovoru.

Lijep pozdrav,

Vlatka Balaš
Prijatelji životinja

23. prosinca 2016.

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting