02.04.19. Uzbuđenje i pripreme za Marš za životinje

| More

Prijatelji životinja pozivaju na druženje i radionicu transparenata povodom nadolazećeg okupljanja

Transparent - Marš za životinje [ 238.06 Kb ]

- Kreativnost i zabava kao najava 3. Marša za životinje koji će se u Hrvatskoj održati 13. travnja

Ususret velikom Maršu za životinje koji za 13. travnja 2019. organiziraju udruga Prijatelji životinja i Udruga Pobjede, svi su pozvani već ovaj tjedan na druženje, zabavu i stvaranje poruka o miru, suosjećanju i ljubavi za sva živa bića. U prostorijama Prijatelja životinja (Jurišićeva 25, Zagreb), u srijedu 3. travnja od 16 sati izrađivat će se transparenti uz dobru atmosferu i upoznavanje s pravima životinja i važnosti reagiranja zbog njihova svakodnevnog zanemarivanja, zlostavljanja i ubijanja.

Radionica uz druženje nastavit će se i sljedeća dva dana, 4. i 5. travnja, od 10 do 20 sati. Osim prigode za umjetničko izražavanje, sudionici imaju priliku naučiti više o aktivizmu za prava životinja, snazi i utjecaju pojedinca, položaju životinja u Hrvatskoj i svijetu i drugim temama. Pozvani su i oni koji se ne smatraju darovitima, ali žele pomoći, jer u organizaciji Marša ima puno prilika za doprinos.

Stjepan Hrastić iz Prijatelja životinja, koordinator Marša za životinje, želeći ohrabriti sve da ne propuste 13. travnja prošetati za životinje središtem Zagreba, kaže: „Izlazak na ulice jedan je od ključnih načina ukazivanja na nepravdu. Ne sramite se, već budite uz nas glasni i ponosni što se zalažete za prestanak iskorištavanja i ugnjetavanja živih bića s kojima trebamo dijeliti ovaj planet.”

„Budi dio rastućeg pokreta za nenasilje, pridruži se velikoj povorci Marša za životinje. Vidimo se!” dodaju iz Udruge Pobjede.

Na Marš za životinje, koji su podržale i najveće svjetske organizacije za zaštitu prava životinja, organiziranim prijevozom dolaze aktivisti iz Varaždina, Osijeka, Splita, Rijeke i drugih gradova. Za sudjelovanje u povorci potreban je samo djelić slobodnog vremena i, naravno, ljubav prema životinjama, osjećaj za pravdu i malo aktivizma te su stoga pozvani koji žele pomoći najslabijima.

Poruka 3. Marša za životinje je ljubav za sve stanovnike planeta Zemlje, a pronosit će se transparentima, zastavama, šarenim bakljama, ali i glasnim sloganima koji će odjekivati središnjim ulicama Zagreba 13. travnja 2019. od 11 sati.

Svi zainteresirani za druženje i radionicu transparenata, kao i oni koji žele koračati za životinje, dobrodošli su, a više informacija mogu dobiti ovdje i na eventu na Facebooku: Marš za životinje vol. 3.

Transparent - Marš za životinje [ 330.14 Kb ]Transparent - Marš za životinje [ 251.57 Kb ]Marš za životinje [ 1.54 Mb ]

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting