16.02.21. Zamolba za rješavanje problema JLS-a koje nisu obuhvaćene Odlukom

| More

Poštovana ministrice Vučković,

dobili smo informaciju od općine Jasenovac kako nije obuhvaćena mjerom koju je Ministarstvo donijelo da do kraja godine za skrbnike koji imaju prebivalište i boravište na potresom stradalim područjima financira mikročipiranje i cijepljenje pasa protiv bjesnoće (mail niže).

Ne vidimo razlog zašto bi neke jedinice lokalne samouprave Sisačko-moslavačke županije bile izuzete (Kutina, Novska, Jasenovac, Lipovljani, Popovača i Velika Ludina), a jednako su pogođene potresom kao i one koje su već navedene u Odluci.

Stoga Vas molimo da doneste nadopunu Odluke kako bi i te jedinice lokalne samouprave bile obuhvaćene mjerom s obzirom da se i one nalaze na potresom pogođenom području.

Molimo Vas da nam javite kada bi mogla biti donesena nadopuna Odluke.

Prijatelji životinja ulažu velike napore kako bi stanovništvo potresom pogođenog područja bilo obaviješteno o mjerama jer će se korištenjem mjera napraviti red na tom području, životinje će biti označene mikročipom i znat će se njihovi skrbnici, a stanovništvo koje je tako i tako u nezavidnoj situacije neće imati dodatne izdatke.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

S poštovanjem,

Luka Oman
predsjednik Udruge

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting