19.09.06. Besplatni koncert povodom Dana vegetarijanstva

| More

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg koncerta na kojem se okupilo 2000 posjetitelja, u sklopu obilježavanja pete obljetnice postojanja udruge Prijatelji životinja i Dana prijatelja životinja, a povodom Svjetskog dana vegetarijanstva, Prijatelji životinja i ove godine organiziraju besplatni koncert i vegansku degustaciju.

Koncert će se održati u Boogaloo klubu (OTV dom, Vukovarska 68), u petak, 29. rujna 2006., s početkom u 20 sati, a nastupit će Nervousstand, Scroll, Dead by Mistake, Igut i Hidden Layer.

Ovim koncertom, kao i veganskom degustacijom prije početka koncerta, Prijatelji životinja pridružit će se mnogim udrugama i organizacijama za prava i zaštitu životinja, kao i institucijama, gradovima i građanima širom svijeta u obilježavanju svjetskog Dana vegetarijanstva kako bi se potaknulo na razmišljanje o etičkoj, ekološkoj i zdravoj prehrani.

Dani Prijatelja životinja bit će obilježeni i nizom drugih događanja kao što su informativni štandovi, degustacije, foto galerije, video projekcije, performansi i slično.

Koncert povodom Svjetskog dana vegetarijanstva6Koncert povodom Svjetskog dana vegetarijanstva2Koncert povodom Svjetskog dana vegetarijanstva3Koncert povodom Svjetskog dana vegetarijanstva4Koncert povodom Svjetskog dana vegetarijanstva5Koncert povodom Svjetskog dana vegetarijanstva7

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting