Emily Deschanel povodom Majčinog dana šalje poruku suosjećanja

| More

Emily Deschanel [ 144.99 Kb ]

Povodom Majčinog dana, glumica Emily Deschanel koja je najpoznatija po svojoj ulozi u popularnoj kriminalističkoj seriji 'Kosti', no privatno žestoki branitelj prava životinja, predana veganka i suosjećajna majka, šalje poruku suosjećanja.

U svojem najnovijem izlaganju za organizaciju PETA, Emily nam daje uvid u okrutnu pozadinu mliječne industrije, u kojoj su majke krave lišene prilike da vole i njeguju svoju djecu jer im ih nasilno oduzimaju nedugo nakon rođenja. Emily izaziva sve majke da razmisle koliko bi njima bilo bolno da im djecu oduzmu i prodaju kako bi provela život pun boli i patnje.

Krave proizvode mlijeko iz istog razloga kao i ljudi: kako bi hranile svoje mlade. No, milijuni krava koje žive na mliječnim farmama izložene su okrutnom ciklusu stalne trudnoće, često putem umjetne oplodnje, kako bi proizvodile mlijeko za ljudsku potrošnju. Muški telići završe u sanducima za uzgoj teletine. To je sudbina koju čine zarobljenost, tama, pothranjenost i klanje. Ženski telići suočeni su s istom bezosjećajnom sudbinom kao i njihove majke. Priključene su na aparate za mužnju, genetski manipulirane i često tretirane lijekovima kako bi ih se prisililo da proizvode četiri i pol puta više mlijeka nego što bi one to prirodno činile za svoje dijete.

Osim što je mliječna industrija neizrecivo okrutna, mliječni proizvodi povezuju se i s nekim od najvećih zdravstvenih tegoba uključujući srčane bolesti, dijabetes, rak, astmu, alergije, pretilost i druge.

Prijatelji životinja preveli su i titlirali video kojeg je PETA objavila povodom Majčinog dana i postavila ga na svoj YouTube kanal.

Pridružimo se Emily i postanimo vegani. Borimo se protiv okrutnosti nad životinjama i očuvajmo svoje zdravlje izabirući vegansku prehranu. Posjetite www.vegan.hr, naručite besplatne informativne materijale te istražite ukusne i zdrave proizvode s biljnim mlijekom.

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting