Komentari

| More

Kastracija je super prošla bez ikakvih problema. Medo uživa, a i mi s njim. Stalno je u kući i vani u hladu, ne miče se iz dvorišta, samo hrana, spavanje i češkanje.

P. M.
31. svibnja 2017.

Dragi Prijatelji životinja, Čarli je jučer bio na kastraciji. Osoblje je izrazito ugodno, prema mačoru su bili jako prijateljski i nježni, danas je već kao nov. Hvala vam na pomoći.

I. G.
27. siječnja 2017.

Dragi Prijatelji životinja, samo vam javljam da smo kastraciju odradili u utorak, sve je prošlo odlično. Na red smo došli odmah, bez ikakvih čekanja, tako je bilo i kod preuzimanja mace - sve bez ikakvih problema. Sve pohvale organizaciji. Mačak je super, već sljedeće jutro se igrao i skakutao okolo. Hvala vam svima još jednom.

J. P.
19. siječnja 2017.

Operacija je obavljena jučer i sve je prošlo u redu. Maca se brzo oporavila i opet je vesela i zaigrana. Što se tiče imena, u međuvremenu sam osmislio ime: VITA (život) jer je jedina preživjela iz legla. Postala mi je velika miljenica i biti će mažena i pažena cijeli život.

I. J.
16. prosinca 2016.

Dragi Prijatelji životinja,
želim vam javiti da je mala Mrvica (mačka) 22. 11.2016. uspješno sterilizirana i ponovno je prepuna igre i radosti.
Zahvaljujem na pomoći jer bez Prijatelja životinja naša braća životinje bila bi izgubljena.

T. M.
30. studenoga 2016.

Svi smo u ulici prijatelji životinja, no imamo jednu susjedu sa dvanaestak mačaka koje se stalno mace pa susjeda i ja udomljavamo mačiće.
Mi susjedi smo dogovorili da bismo trebali svi zajedno poduzeti nešto da se naš problem riješi pa bismo dogovorili kastraciju tih njenih mačaka. Troškove bismo podijeli među sobom, no zanima nas koliko bi to stajalo i kakva je procedura oko svega.
Najljepše vam zahvaljujem!

K. P.
17. listopad 2016.

Još jednom vam zahvaljujem što ste mi omogućili da povoljnije steriliziram mačku. Sterilizacija je obavljena prije dva dana i sve je prošlo u redu. Sada samo čekam da se mačka potpuno oporavi i da ostavimo to iza sebe. I vama i veterinarima s kojima surađujete sve pohvale. Lijepo je znati da još uvijek postoje ljudi koji brinu za dobrobit životinja i spremni su izaći u susret vlasnicima. Toga je nažalost sve manje. Hvala vam još jednom!

M. B.
25. veljače 2016.

Dana 9. 1. 2016. je maca Cvita uspješno sterilizirana u veterinarskoj ambulanti Nera. Zahvat je neinvazivan i maca se je u rekordnom roku oporavila i lijepo napreduje. Zahvaljujemo na pomoći vaše Udruge i profesionalnom i nježnom odnosu Vet. Nera prema životinjama. Srdačan pozdrav i veeelika pusa od mace Cvite!

K. K.
19. siječnja 2016.

Najljepše vam zahvaljujem na pomoći oko kastracije. Mačak je sve dobro podnio i sada je punopravni član naše obitelji. Ja i moj sin želimo vam puno uspjeha u daljnjem radu, a novogodišnja odluka mi je da svakako postanem vaš član, kako bih bar malo pridonijela radu vaše udruge. I sama sam se do sada brinula o brojnim životinjama i uvijek su bile dobrodošlo društvo u našem domu.

G. M.
29. prosinca 2015.

Dragi Prijatelji,
javljam vam samo da je maca Mici uspješno sterilizirana i sretno prošla oporavak. :) Hvala vam puno puno na prilici za jeftiniju sterilizaciju. :))))

S. L.
12. studenoga 2015.

Javljam vam se nakon uspješno obavljene kastracije obje mačke. Sve je prošlo u najboljem redu. Mace su dobro i usput smo ih cijepili. Još jednom vam od srca zahvaljujem na povoljnijoj kastraciji jer mi je to sad jedna briga manje. Divno je što postojite i što se zalažete za one koji ne mogu reći kako im je. :)

S. B.
30. listopada 2015.

Danas je naš mačak Ćići bio na kastraciji i sve je prošlo "po školski". Veterinari na Trešnjevci su za svaku pohvalu. 👍👍👍 Zahvaljujem Vam što ste brzo i profesionalno sve organizirali.

V. P.
27. listopada 2015.

Odlučili smo se za kastraciju u ambulanti na Knežiji. Pošaljite nam daljnje upute da to obavimo što prije... P.S. Djeca su rekla da će se odreći bakinog džeparca... Dirljivo za mene jako i dokaz koliko svi volimo to malo biće.

Z. H. K.
23. rujna 2015.

Željela bih se zahvaliti na pomognutoj kastraciji za Mišu! Miška je sada sretna i dalje živa maca, a ono najvažnije - zdrava. :)

I. M.
27. svibnja 2015.

Kastracija mačića Muce obavljena je jučer, a Muco već danas veselo skakuće po dvorištu. Još jednom puno hvala.

D. J.
23. svibnja 2015.

Od srca zahvaljujem na pomoći, moja maca je kastrirana i super je. Jedva čekam da sve zacijeli i da njoj bude ok, i da uživa u svom carstvu i društvu svoje mame. :))) U pravu ste i vi i svi za ljude u vet. ambulati Plavi križ, preeeekrasni su.

R. H.
15. svibnja 2015.

Zahvaljujem vam se na mogućnosti povoljnije sterilizacije. Team u Zvonimirovoj ulici je odličan! Moja pesica se super oporavila i sve je prošlo glatko. Hvala! :)

E. Š.
7. svibnja 2015.

Sve je prošlo u redu, moja Pahuljica sada može uživati u bezbrižnom životu. Čujemo se za drugu macu kada ću biti spremna.

S. M.
24. ožujka 2015.

Evo da vam javim da je kastracija mačka uspješno obavljena u ponedjeljak ujutro. Isti dan navečer mačak je pio vodu i nešto malo jeo i pokazivao želju za igrom. Mogu reći da je on to bolje podnio od mene. :) Hvala još jednom što ste nam omogućili kastraciju po povoljnijoj cijeni.

R. Š.
12. ožujka 2015.

Obavila sam sterilizaciju mačke u Zaprešiću. Sve je dobro prošlo i maca se brzo oporavlja. Zadovoljna sam radom veterinara koji tamo rade, a vama zahvaljujem što ste mi osigurali sterilizaciju po povoljnijoj cijeni.

P. G.
15. veljače 2015.

Još jednom bih vam htjela zahvaliti što ste nam omogućili povoljniju sterilizaciju i što se sve odvilo u tako kratkom roku.

A. Lj.
3. veljače 2015.

Vezane teme

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting