Pomoć osobama iz potresom pogođenih područja

| More

Dragi prijatelji iz potresom pogođenih područja,

nadamo se da ste u ovim teškim trenucima i nakon strašnih potresa dobro, koliko to uopće možete biti. Duboko suosjećamo sa svima koji su izgubili svoje domove ili su im stradale bliske osobe i životinje.

Molimo vas da nam javite što sve trebate i na koji način vam možemo pomoći. Kako bismo olakšali i ubrzali pristup informacijama, otvorili smo stranicu www.prijatelji-zivotinja.hr/potres gdje dijelimo informacije o tome tko sve traži i nudi pomoć ljudima i životinjama u nevolji, i to prvenstveno privremenim smještajem za životinje, odnosno za ljude s njihovim životinjama, u robi, lijekovima, hrani ili na druge načine. Provjerite možete li iz navedenih informacija dobiti ono što vam treba, a mi ćemo i dalje dopunjavati stranicu novim podacima koje skupimo, kao i onima koje nam vi pošaljete, s informacijama što treba vama, vašim životinjama ili nekome za koga znate da mu treba pomoć.

Uputili smo danas i javni apel da ljudi u ovim teškim vremenima pokažu poštovanje prema svima stradalima u potresima i da ne slave dolazak 2021. ispucavanjem petardi i druge bučne pirotehnike.

Mislimo na vas i želimo da sve loše ostane u ovoj godini, a da vam svima nova godina donese mir, zdravlje, sigurnost i svako dobro.

S ljubavlju,
vaši Prijatelji životinja

U Zagrebu 30. prosinca 2020.

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting