Suradnja s Vegefino

| More
Vama Vegefino Ćevapčići, Prijateljima životinja 1 kuna :)

Kupi Vegefino Ćevapčiće i uz kulinarski užitak doniraš kunu Prijateljima životinja

Vegefino ponudio je suradnju Prijateljima životinja s ciljem podrške te je odlučio da jedan od njihovih najboljih proizvoda bude dio lijepe priče.

Vegefino je hrvatski proizvođač veganskih proizvoda koji je nastao u želji da kupcima ponudi nešto novo, ukusno i fino te na svim svojim proizvodima imaju europsku V-oznaku.

Vegefino Ćevapčići vrlo su ukusan i zdrav gotov veganski proizvod koji se brzo i jednostavno priprema. Namijenjeni su svima te su idealni za grilanje ili pripremu po želji u vlastitome domu. Svojim okusom, izgledom, mirisom, bojom i teksturom podsjećaju na ćevape od mesa životinja te se tako i konzumiraju, najbolje uz lepinju, luk i ajvar. Drže se u hladnjaku te ih samo treba podgrijati. Osim što su znatno zdravija verzija ćevapa, promiču nenasilje prema životinjama te brigu za očuvanje okoliša.

Od svakih prodanih Vegefino Ćevapčića jedna kuna donira se Prijateljima životinja. Možete uživati u odličnom okusu, dobro se najesti i ujedno doprinijeti radu udruge Prijatelji životinja. Vegefino Ćevapčići odličan su poklon bilo da želite razveseliti nekog ili promovirati vegansku prehranu.
Sada uz Stellinu kobasicu postoji još jedan odličan gurmanski proizvod čijom kupnjom možete podržati rad za zaštitu i prava životinja te promociju veganstva.

Dakle od svakoga prodanog proizvoda Vegefino izdvaja jednu kunu za projekte udruge Prijatelji životinja kojima se promiču veganstvo i održivo življenje.

Vegefino Ćevapčići mogu se kupiti na www.vegefino.com i u trgovinama zdravom hranom, a uskoro i šire.

Vezane teme

Vegefino - čevapčići [ 70.07 Kb ]

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting