Poziv na odlazak na prosvjed protiv krzna u Sloveniji!

| More

I ove godine pozivamo vas na organizirani odlazak autobusom na prosvjed protiv krzna u Ljubljani kako bi podržali zakonsku zabranu uzgoja životinja za krzno u toj zemlji kao što je to već zabranjeno u Austriji, Velikoj Britaniji i Hrvatskoj.

Autobus kreće iz Zagreba prema Ljubljani, u subotu, 7. ožujka 2009. u 7,30 sati ispred Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog kako bismo stigli na prosvjed koji počinje u 11 sati. Povratak u Zagreb očekuje se u večernjim satima. Trošak putovanja iznosi 60,00 kn po osobi, no zahvalni smo i za veće donacije - ukoliko ste u mogućnosti - kako bismo pokrili sve troškove koje imamo vezane za organizaciju odlaska na prosvjed u Ljubljanu.

Ispunite pristupnicu i ne propustite aktivističko druženje i mogućnost da zajedno u prosvjednoj povorci, uz pomoć bubnjeva, zviždaljki, megafona i transparenata dignemo glas protiv ubijanja životinja za krzno!

Ruta kretanja: Kongresni trg-Wolfova ulica-Prešernov trg-Trubarjeva ulica-Zmajski most-
Adamič-Lundrovo nabrežje-Cankarjevo nabrežje-Čevljarski most-Hribarjevo nabrežje-
Prešernov trg-Čopova ulica-Slovenska cesta-Kongresni trg

Malodobne osobe moraju imati pismenu suglasnost roditelja za odlazak na ovaj prosvjed.

Pogledajte poziv na prosvjed protiv krzna u Ljubljani.

Pogledajte video zapis sa zagrebačkog prosvjeda protiv krzna.

Prijavnica za prosvjed u Ljubljani

Ime:*

Prezime:*

Datum rođenja:*

Adresa:*

Grad:*

Poštanski broj:

Telefon:*

GSM:*

E-mail:

Broj putovnice ili ukoliko je nemate broj osobne:*

Kako biste rezervirali svoje mjesto u autobusu za prosvjed protiv uzgoja životinja za krzno u Ljubljani, molimo označite jednu od dolje navedenih opcija