28.01.10. Priče iz tanjura

| More

- Ciklus dojmljivih predavanja vezanih za ekologiju i prehranu

Ciklus predavanja 'Priče iz tanjura' sastoji se od pet predavanja koje će se održavati u zagrebačkom Kulturno informativnom centru, Preradovićeva 5, svakog trećeg četvrtka u mjesecu u 19 sati, počevši od siječnja.

'Priče iz tanjura' ispričat će dipl. soc. radnik Vedran Romac koji svojim načinom izlaganja i pripremljenim prezentacijama na zanimljiv način upoznaje sudionike s temom i ostavlja snažan dojam na njih.

Predavanja su namijenjena svima, bez obzira na količinu interesa za tematiku prava životinja i ekologiju, jer daju životne informacije vezane za zaštitu životinja, bioetiku, ekologiju i održiv način života koje bi svaki pojedinac trebao znati.

'Priče iz tanjura' vrijedna su pažnje i poticaj su na razmišljanje i razgovor o predstavljenoj temi. Predavanja su besplatna i odvijat će se prema dole navedenim terminima:

28.01.: 'Vilicom do globalnog uništenja'

25.02.: 'Priče iz vlastitog izmeta'

25.03.: 'Krila koja nikada neće biti raširena'

29.04.: 'Bajka o sretnoj kravici i veselom teletu'

27.05.: 'Možemo li, pardon, želimo li bolje?'

Ciklus predavanja 'Priče iz tanjura' organiziran je uz pomoć i suradnju Kulturno informativnog centra te uz podršku Grada Zagreba te Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.

Priče iz tanjura  4 [ 57.08 Kb ]Priče iz tanjura 1 [ 86.85 Kb ]Priče iz tanjura 2 [ 78.73 Kb ]Priče iz tanjura 3 [ 64.62 Kb ]

Vezane teme

Priče iz tanjura [ 559.74 Kb ]

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting