Volonter u projektu V-label

| More

Kako bismo građanima pružili dodatnu sigurnost prilikom kupnje veganskih i vegetarijanskih namirnica, postali smo zastupnici za V-label, odnosno V-znaku kojom se garantira da je taj proizvod veganski ili vegetarijanski.

V-oznaka osim prehrambenih proizvoda uključuje i restorane i hotele. Kako bismo što više hrvatskih proizvođača i pružatelja usluga smještaja i hrane mogli provjeriti i uključiti u program, potrebna nam je pomoć.

Ako želiš nekako pomoći životinjama, ali i svima onima koji iz nekog razloga ne žele ili ne mogu konzumirati namirnice životinjskoga podrijetla, javi se. Posebno iskustvo nije potrebno. Sve detalje i informacije o projektu i tvojoj ulozi u njemu dobit ćeš kod nas!

Sudjelovanje u ovom projektu neće ti uzeti više od nekoliko sati tjedno.

Volonter u projektu V-label

Ime i prezime:*

Godina rođenja:

Grad:

Zanimanje:

Kontakt broj:*

E-mail:*

Ispunjavanjem ovog obrasca, pristajete na to da obrađujemo Vaše podatke za potrebe komunikacije i dogovora oko volontiranja. Vaše podatke koristit ćemo samo za tu svrhu, a ako se u bilo kojem trenutku predomislite i više ne želite volontirati, slobodno nam javite i obrisat ćemo Vaše podatke. Za više informacija pročitajte i našu Politiku o privatnosti koja se tiče zaštite Vaših osobnih podataka.

Vezane teme

V-label plakat [ 776.67 Kb ]

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting