17.06.11. Ja volim životinje

| More

dm i Luka Nižetić u nastavku kampanje za utočište Ianua 'Ja volim životinje'

Kampanja 'Ja volim životinje', kojoj je cilj pružanje trajnog doma zlostavljanim životinjama i to prikupljanjem sredstava za što kvalitetniji rad, djelovanje i registraciju Utočišta za životinje Ianua, nastavlja se.

Nakon uspješnog sudjelovanja u kampanji 'Za Hrvatsku bez krzna' Luka Nižetić odlučio se još jednom angažirati u kampanji za životinje. Ovaj put čini to s dm-om kroz svoj novi singl.

Kampanju 'Ja volim životinje' predstavit će dm i Luka Nižetić u petak, 17. lipnja 2011. u 18h u City Center One. U misiji zbrinjavanja životinja, dm-u i Luki pridružit će se i neke od poznatih osoba koje su dosad sudjelovale u kampanji. Na predstavljanju, uz Luku, govorit će i Marinka Akrap, prokuristica u dm-u, Luka Oman, predsjednik udruge Prijatelji životinja i Antonija Krmpotić, voditeljica Utočišta za životinje Ianua.

Najavit će se aktivnosti kojima se građani mogu pridružiti u prikupljanju donacija za utočište Ianua, kao i velika nagradna igra u kojoj dm-ovi Facebook fanovi mogu osvojiti godišnju zalihu hrane za svoje kućne životinje.

Svi posjetitelji City Center One imat će i jedinstvenu priliku slikati se sa zvijezdom Lukina novog spota 'Kad zasvira orkestar', pijetlom Cmi, koji je jedan od štićenika utočišta Ianua.

Luka Nižetić - Kad orkestar zasvira [ 172.58 Kb ]Luka Nižetić u kampanji 'Ja volim životinje' 1 [ 178.52 Kb ]Luka Nižetić u kampanji 'Ja volim životinje' 2 [ 175.67 Kb ]Luka Nižetić u kampanji 'Ja volim životinje' 3 [ 166.72 Kb ]Luka Nižetić u kampanji 'Ja volim životinje' 4 [ 177.53 Kb ]

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting