Poziv na pisanje priča

| More

Početkom 2013. godine čakovečko sklonište za životinje i udruga Prijatelji životinja pokreću novi projekt pod nazivom 'Prijatelju, ispričaj moju priču'.

Pozivamo vas da nam pošaljete svoju priču o životinjskome prijatelju koji vam je oplemenio život, iscijelio vas, učinio vas boljim čovjekom.

Cilj projekta je objaviti najbolje prispjele priče u knjizi zbirke priča kojom ćemo potaknuti čitatelje da kroz osobna iskustva naših autora razmišljaju o našem odnosu prema životinjama, o tome da su životinje svjesna i osjećajna bića i, jednako kao i ljudi, vole slobodu te se raduju ljubavi, nježnosti, igri i životu.

Sva dobit od prodaje zbirke bit će usmjerena čakovečkom Skloništu za životinje Prijatelji i udruzi Prijatelji životinja.

Priča treba biti dužine od otprilike pet stranica teksta u fontu Times New Roman 12, a svakako vas pozivamo da pišete o svojim iskustvima, druženjima, radostima i tugama sa svim životinjama - psima, macama, srnama, kozama, sovama, dupinima, kravama…

Nastojte kroz priču i educirati buduće čitatelje opisujući što vas je potaknulo da budite aktivni u zaštiti prava životinja, da, na primjer, ne nosite krzno, ne kupujete proizvode koji su testirani na životinjama i ne posjećujete zoološke vrtove te kako i zašto ste krenuli s vegetarijanstvom i veganstvom. Neka kroz vašu priču drugi budu informirani i potaknuti na pozitivnu promjenu.

Priču pošaljite na e-mail info@prijatelji-zivotinja.org. Priče će urediti uredništvo nakladnika koji će objaviti zbirku.

Vaše priče očekujemo do kraja veljače.

Mačka i pilić

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting