08.11.18. Šapa gore za volontere

| More

Sklonište grada Zagreba u Dumovcu i Prijatelji životinja pozivaju na volontiranje

- 10. 11. od 9 do 15 sati na Trgu bana Jelačića u Zagrebu akcija Udomljavanje je fora

Zadanja ovogodišnja akcija Udomljavanje je fora koju organizira Grad Zagreb sa svojim skloništem za životinje u suradnji s udrugama Noina arka i Prijatelji životinja odvija se pod motom „šapa gore za volontere“.

Rad volontera u Skloništu za nezbrinute životinje Grada Zagreba izuzetno je vrijedan, a akcijom u subotu 10. studenog od 9 do 15 sati želi se u azil Dumovec privući što veći broj građana koji malo slobodnog vremena, energije i ljubavi žele darovati psima.

Naime, psi u skloništu, uz smještaj, hranu, njegu i veterinarsku skrb, trebaju i šetnje te igru. Upravo su u te aktivnosti uključeni volonteri. One podrazumijevaju i socijalizaciju pasa zahvaljujući čemu stanari skloništa lakše pronalaze novi dom.

Prijatelji životinja pozivaju sve iz cijele Hrvatske da posjete najbliže sklonište i upoznaju njegove štićenike te se raspitaju kako im sve kao volonteri mogu pomoći. Svaka izdvojena minuta puno će značiti psima koji ne mogu dočekati da ih netko prošeta, a druženje s njima donijet će radost i svakom volonteru.

Napuštenim životinjama može se pomoći i oglašavanjem među svojim poznanicima te promocijom udomljavanja naspram kupnje, a zasigurno će osobni kontakt biti veliki poticaj za aktivnosti koje mogu dovesti do toga da psi pronađu novi dom te lakše podnesu boravak u skloništu.

Na postavljenim štandovima moći će se dobiti više informacija o važnosti volonterskog rada i drugim načinima pomoći, a na web stranici Skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba u Dumovcu: www.azilzagreb.com nalazi se i prijavnica za volontiranje.

- Nemojte kupovati živa bića, jer ljubav se ne kupuje! -

Udomljavanje je fora [ 41.43 Kb ]Udomljavanje je fora [ 64.17 Kb ]

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting