Intervju sa Tvornicom Zdrave Hrane

| More

Drago nam je da ste se odlučili sudjelovati i biti glavni sponzor jubilarnog 10. VegeSajma. Možete li nam reći zašto se svake godine odlučite rado sudjelovati na VegeSajmu?

Iz godine u godinu, iskustva su sve bolja i pozitivnija, pa želimo ostati u tom tonu. 😊 VegeSajam je kao neka naša ekstenzija, kao maleni pop up dućan uz sve naše biotrgovine, i taj nam se koncept jako sviđa. Reakcije kupaca i posjetitelja uvijek su pozitivne, upoznajemo mnoge nove ljude, a finalno i podržavamo sjajnu, plemenitu, odgovornu i ekološki osviještenu priču.

Što ste ove godine pripremili za posjetitelje 10. VegeSajma? Pripremate li neke nove proizvode, promocije i iznenađenja?

S obzirom na to da je jubilarni, ovaj VegeSajam planiramo slaviti. Što uređenjem, što popustima, što šarolikom ponudom. Planiramo, kao i svih godina prije, jedan pravi interaktivni štand na kojemu se svi mogu doći educirati i informirati, ali i s nama podijeliti neki dobar recept ili kritiku.

Što biste poručili svim posjetiteljima VegeSajma?

Nedostajala su nam druženja, okupljanja i bezbrižni razgovori oči u oči. Ovo će biti jedan sjajan „postpandemijski” event koji će sigurno razveseliti i okupljene sudionike, a i goste. Samim time, jedno je sigurno – dođite na upijanja pozitive!

Tvornica zdrave hrane [ 183.05 Kb ]

Vezane teme

Tvornica zdrave hrane [ 185.21 Kb ]Tvornica zdrave hrane [ 156.51 Kb ]

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting