Lobiranje

| More
Upoznavanje

Važan cilj svakog pokreta koji želi društvene promjene čini stvaranje boljih zakona, pravilnika i odredbi. Da biste mogli pomoći u stvaranju novih zakona, morate znati komunicirati s onima koji ih donose.

Upoznajte zakonodavce. Prije predstavljanja vlastite udruge postavite neke temelje. Posjećujte razne sastanke gradskih vlasti gdje je uključena i javnost i gdje možete postavljati pitanja. Poglavarstvima se možete obratiti i pismenim putem te se s njima sastati zbog nekog određenog problema. Bitno je izgraditi odnos s vlastima. Možete stupiti u kontakt s raznim službama koje pomažu određenom poglavarstvu i o njemu dobiti što više korisnih informacija.

Pisanje pisama

Kada pišete pismo lokalnom ili državnim vlastima:

Osobni kontakt s vlastima

Ako dođete u kontakt s osobom na položaju, iskoristite priliku da je uputite na prava životinja. Imajte kod sebe tiskane materijale - ne trošite vrijeme već budite sažeti i jezgroviti, ali prijateljski raspoloženi.

Zapamtite da je način komunikacije vrlo važan. Ljudi koji se bave pravima životinja često se smatraju preosjećajnima, stoga je vrlo bitno ne odavati takvu sliku pogrešnim ponašanjem. Neka shvati ozbiljnost problema i važnost pridavanja pažnje toj temi.

Za zabranu uzgoja životinja za krzno [ 33.03 Kb ]

Također pogledajte

Akcije

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting