Vege izazov

| More

Kako bismo potaknuli i druge da prihvate vegetarijanski ili još bolje veganski način života i razmišljanja, Lush je odlučio uz potporu udruge Prijatelji životinja izazvati javnost na Vege izazov!

Lush vas poziva da u razdoblju od 18. rujna, kada se održava ZeGeVege festival održivog življenja, pa do 1. listopada – Svjetskog dana vegetarijanstva, budete vegetarijanci, a ako to već jeste, budete vegani!

Zašto bi netko trebao prihvatiti izazov?

Cilj cijelog izazova je demistificirati vegetarijansku prehranu i približiti ekološke, zdravstvene i etičke vrijednosti vegetarijanskog načina života, te uvjeriti javnost da ukusna i zdrava hrana, baš kao i kvalitetna kozmetika, ne moraju biti životinjskoga podrijetla.

Svakodnevno, vlastitim odlukama, izborima i aktivnostima utječemo na svijet u kojem živimo. Uspjeh Vege izazova bit će mjerljiv upravo po tome.

Prijavite se za sudjelovanje u Vege izazovu na ZeGeVege festivalu, putem prijavnice, preko stranice www.lush.hr ili putem Facebook stranice Lush Croatia.

Oni koji se među prvima prijave dobivaju i knjigu Kako postati, biti i ostati vegetarijanac ili vegan Juliet Gellatley.

Kako bismo olakšali izazov, na istim stranicama će se, za vrijeme trajanja Vege izazova, svakodnevno izmijenjivati ukusni vege recepti i iskustva, a kraj izazova proslavit će se mirisnim iznenađenjima!

Više informacija o prednostima vegetarijanstva i održivog načina življenja saznajte na www.zegevege.com i www.vegekit.com.

Usputna obavijest

Svi oni koji na ZeGeVege festival stignu javnim prijevozom (uz predočenje kupljene karte) ili biciklom (uz predočenje osmijeha) i požele nešto kupiti na Lush štandu, ostvarit će popust od 10%.

Vidimo se!