Predavanje Victorie Boutenko

| More

Victoria Boutenko, popularna promotorica sirove veganske prehrane i autorica nekoliko knjiga na tu temu, dolazi u Hrvatsku u sklopu svoje višemjesečne turneje. Održat će predavanje o odnosu sirove prehrane i zdravlja, razlozima zašto unositi više sirove hrane, posebice zelenih kašastih sokova, te kako prijeći na sirovu hranu i ostati na njoj. Uz to, ponudit će i zeleni smoothie po vlastitom receptu.

Victoria je otkrila moć sirove veganske hrane prije 17 godina kad su svi iz njene četveročlane obitelji bili teško bolesni. Bivajući nekoliko mjeseci na sirovoj veganskoj prehrani svo četvero je ozdravilo, a nakon toga nastavili su promicati veganstvo i sirovu hranu kroz predavanja, knjige o ideji sirove prehrane te receptima. Tijekom godina promocije sirove veganske prehrane u inozemstvu je nastao pravi pokret, a i u Hrvatskoj ima sve više ljudi na sirovoj veganskoj prehrani tako da Victoria Boutenko dolazi u pravi trenutak.

Predavanje je u srijedu 24. ožujka 2010. u Europskom domu, Jurišićeva 1, od 18-21 h.

Ulaznica je 40 kn. U sklopu predavanja bit će postavljen i info pult Prijatelja životinja gdje će se osim promotivnih materijala Udruge nuditi i knjige Victorie Boutenko i drugih autora vezanih za sirovu prehranu i veganstvo.

Broj mjesta je ograničen, a s obzirom na veliki interes molimo sve zainteresirane da se prethodno prijave za predavanje. Cijena ulaznice je 40 kn.

Predavanje Victorie Boutenke

Ime:*

Prezime:*

Broj telefona:*

E-mail:*