Nagradna igra Prijatelja životinja povodom Dana otvorenih vrata udruga!

| More

Dragi prijatelji,

povodom Dana otvorenih vrata udruga, organiziramo nagradnu igru. Svi koji ispune pristupnicu i uplate godišnju članarinu (120 kuna (10 kuna mjesečno)), osim redovitih popusta, dobit će slatki i mirišljavi dar iznenađenja.

Pored toga svi novi članovi ulaze u izvlačenje dviju posebnih nagrada:

- veliki poklon paket veganskih proizvoda

- ručak ili večera za dvije osobe u restoranu Vegehop.

Prijavnicu za učlanjenje možete popuniti na web stranici Udruge www.prijatelji-zivotinja.hr kao i na informativnom štandu koji ovim povodom organiziramo na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.

Slobodno navratite do štanda ili ureda, očekuje Vas uz mnoštvo besplatnih tiskanih i video materijala i ugodna iznenađenja.
Na Trgu bana Jelačića smo u utorak, 12.06. od 9 do 17 sati, a u uredu Udruge, Gajeva 47, vas očekujemo u četvrtak 13. i petak 14. od 9. do 17 sati i u subotu od 9 do 15 sati.

Vaše članarine možete uplatiti on-line kreditnom karticom, preko PayPal-a, preko obrasca za trajni nalog, na naš IBAN HR2023600001101531137, osobno u uredu Udruge kao i na informativnom štandu.

Pozivaju se svi zainteresirani da se pridruže već tisućama ponosnih članova Prijatelja životinja kako bi, zajedno okupljeni za opće dobro, učinili ovaj svijet ljepšim mjestom za sve njezine stanovnike.

Za članstvo i druge načine potpore i sudjelovanja nema uvjeta osim želje za pozitivnom promjenom.

Sponzori akcije su Vegehop, Alpro i bio&bio.

Lijep pozdrav,

vaši Prijatelji životinja

Dani udruga [ 87.49 Kb ]Dani udruga [ 71.93 Kb ]