Pristupnica za pravne osobe

| More

Udruge, tvrtke i druge pravne osobe također mogu biti članovi Udruge i tako pomoći u ostvarivanju ciljeva te sudjelovati u radu Udruge i preko toga se promovirati. Članstvom stječete popuste i pogodnosti za Vašu tvrtku i zaposlene, a koje smo se za Vas potrudili osigurati kod naših mnogobrojnih partnera. Vaših pet zaposlenika će dobiti pravo na korištenje članske iskaznice, a dok ćemo Vas, kao našeg člana, objaviti u popisu pravnih članova na web stranicama Udruge.

Godišnja članarina za pravne osobe iznosi 70 eura za male, 200 eura za srednje i 500 eura za velike poslovne subjekte. Uplatom članarine direktno dajete pomoć i potporu radu Udruge. Članarinu nije nužno uplatiti odmah nakon ispunjavanja pristupnice, već to možete učiniti tijekom cijele godine. Neka i vaša tvrtka ili udruga ponosno bude podupiratelj udruge Prijatelji životinja.

Prijavnica za učlanjenje za pravne osobe

Polja označena sa zvjezdicom su obvezna.

Naziv pravne osobe:*

Vrsta pravne osobe (tvrtka, udruga, dioničko društvo...):*

OIB:*

Datum osnivanja pravne osobe:*

Grad:*

Poštanski broj:*

Adresa:*

Ime odgovorne osobe:*

Imena i prezimena zaposlenika koji žele iskaznice (do 5):*

Telefon ii mobitel:

E-mail:*

Odgovori na opcije u nastavku su neobavezni. Podaci koje nam javite ostaju povjerljivi i služe nam samo da bismo se bolje upoznali i vidjeli Vaše želje i interese te moguće opcije za suradnju. Ako vas zanima neka od predloženih opcija, samo označite pripadajuću kućicu.

Vaši prijedlozi i želje koji nisu navedeni u gore navedenim pitanjima:

Ispunjavanjem ovog obrasca pristajete na to da prikupimo i obrađujemo Vaše podatke radi daljnje komunikacije, moguće suradnje i evidencije o članovima. Vaše podatke koristit ćemo samo za tu svrhu, a za više informacija pročitajte i našu Politiku o privatnosti koja se tiče zaštite Vaših osobnih podataka.

Vezane teme

Beba svinjaČlanarina pravna - prazni iznos [ 43.64 Kb ]

Također pogledajte

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting