Kratke najave ZeGeVege festivala 2016

| More
Pregršt zabave, glazbe i plesa na ovogodišnjem ZeGeVege festivalu

Ovogodišnji bogati zabavni program ZeGeVege festivala održivog življenja broji preko 20 izvođača. U oba dana trajanja festivala na Trgu bana Jelačića izmjenjivat će se glazbenici, plesne skupine, performeri i mnogi drugi. Iz programa za vas izdvajamo nastupe popularnog Atomic Dance Factoryja, Detoura, TransForm Crewa i School of Street Style.

Ne propustite predavanje o slovenskom Utočištu Koki

Svake godine sve popularniji i posjećeniji ZeGeVege festival održivog življenja ponovno će 2. i 3. rujna 2016. privući brojne posjetitelje na zagrebački Trg bana Jelačića. Posebna gošća ovogodišnjeg festivala je Ksenija V. Kutlačić iz Slovenije. Njezino predavanje "Životinje iz druge perspektive" održat će 2. rujna 2016. u 20 sati. U njemu će predstaviti rad Utočišta Koki koje vodi i koje je dom spašenim životinjama. Kroz individualne priče o svinjici Dori, kravi Miši, kokoši Fridi i ostalim pojedincima koji nastanjuju utočište opisat će kako su životinje promijenile svijet posjetiteljima utočišta i njoj samoj.

Bodybulding i veganstvo idu ruku pod ruku

Trener fitnessa Mislav Skrepnik i nutricionistica biljne prehrane Ivana Rukavina putem simpatičnih vizuala i plakata pozivaju sve da i ove godine u što većem broju posjetite ZeGeVege 2. i 3. rujna, najspektakularniji veganski festival u ovom dijelu Europe i šire. Ovo dvoje zaljubljenika u bodybuilding i vegansku prehranu svojim primjerom pokazat će kako izgleda hraniti se biljnom prehranom i prštati od energije i pozitivnih vibri! Uz to, na Festivalu će održati predavanje o dobrobitima biljne prehrane za sportaše. Ne propustite!

Predsjednica i gradonačelnik pokrovitelji ZeGeVege festivala

O tome koliko je ZeGeVege festival održivog življenja postao popularan govore i mnoga ovogodišnja pokroviteljstva. S ponosom vas izvještavamo da 9. po redu ZeGeVege festival uživa potporu Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, Odbora za zaštitu okoliša i prirode Hrvatskoga sabora, Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva turizma, Ministarstva zaštite okoliša i prirode, Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo te Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“.

I ove godine ZeGeVege garantira odličnu atmosferu

Već 9. ZeGeVege festival je iza ugla – održat će se 2. i 3. rujna na Trgu bana Jelačića. Ako želite iskusiti djelić pozitivne, razigrane i prijateljske atmosfere kojom ovaj festival europskih proporcija odiše, preporučujemo da prelistate galeriju fotografija s prošlogodišnjeg ZeGeVege festivala koji je posjetilo preko 40.000 građana. Vidimo se!

Na ZeGeVegeu predavanje o poveznici između napuštenih pasa i veganstva

Na ovogodišnjem ZeGeVege festivalu moći ćete, za vrijeme oba dana trajanja festivala,poslušati zanimljiva i poučna predavanja, kao i sudjelovati u mnogobrojnim besplatnim radionicama. Od ovogodišnjih predavanja izdvajamo samo neka, uz poziv da nam se pridružite na ovoj festivalskoj svetkovini života:
• predavanje Tatjane Zajec iz skloništa Dumovec o poveznici između napuštenih pasa i veganstva
• predavanje trenera fitnesa Mislava Skrepnika i nutricionistice Ivane Rukavine o biljnoj prehrani za sportaše
• predavanje voditeljice slovenskog utočišta za farmske životinje Koki
• predavanje Vedrana Romca o povezanosti prehrane i ekologije
• predavanje Udruge Pobjede o građanskom aktivizmu i volonterstvu

Od palačinki do maske za lice - to može samo ZeGeVege

Posjetitelji ovogodišnjeg ZegeVege festivala moći će razgledati bogatu ponudu preko stotinu izlagača, a moći će i sudjelovati na preko 20 potpuno besplatnih i za sve otvorenih predavanja i radionica – sve to može samo ZeGeVege. Iz zanimljivog programa radionica izdvajamo samo neke:
• Palačinke bez jaja
• Prirodna maska za lice i piling za tijelo
• Zeleni sokovi i superhrana kao zdrav obrok za sve
• Spremi klopu: Popečci od tikvica, kukuruza i metvice
• Zdrave sirove slastice

Slasni veganski kebab i biljni sladoledi na ZeGeVege festivalu

Ne propustite posjetiti ovogodišnji ZeGeVege! Bez obzira na vaše svakodnevne prehrambene navike, na festivalu ćete sigurno pronaći nešto za sebe. Iz ovogodišnje raznolike i primamljive festivalske ponude veganskih delicija izdvajamo veganski kebab, biljne sladolede, burgere od konoplje, sušene bučine rezance i ukusne energetske pločice. Dakako, na festivalu Vas očekuje još neusporedivo više! Navratite, nećete požaliti ;)

Pridružite nam se!

Pridružite nam se na ovogodišnjoj hrvatskoj Veganmaniji. Već kultni i 9. po redu ZeGeVege festival održat će se ove godine 2. i 3. rujna! Očekuje vas više od 100 domaćih i inozemnih izlagača zdrave hrane, ekoloških proizvoda i cruelty-free kozmetike. Za vas smo priredili i bogat zabavni program, te pregršt poučnih i zanimljivih predavanja i radionica. Festival će 2. rujna trajati od 9 do 21 sat, a 3. rujna od 9 do 19 sati. Vidimo se!

Vezane teme

Postani dijelom ZeGeVege festivala [ 27.50 Kb ]Postani dijelom ZeGeVege festivala [ 287.57 Kb ]Postani dijelom ZeGeVege festivala [ 462.98 Kb ]Postani dijelom ZeGeVege festivala [ 51.61 Kb ]Postani dijelom ZeGeVege festivala [ 43.31 Kb ]Radionica kuhanja na ZeGeVege festivalu [ 269.68 Kb ]ZeGeVege festival [ 225.68 Kb ]ZeGeVege festival [ 228.85 Kb ]

Također pogledajte

Akcije

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting