21.08.18. Igor Barberić priprema cupcakes na ZeGeVegeu!

| More

Na radionicama kuhanja 7. i 8. rujna 2018. na glavnom Trgu besplatne degustacije slatkih i slanih jela

- Sve vegansko i fino: pohani kruh, mađarice, čupavci, princes-krafne, burek, omlet, falafel…

Igor Barberic priprema cupcakes na ZeGeVegeu [ 286.05 Kb ]

Ako ste među onima koji se pronalaze u izreci: „Na možeš kupiti sreću, ali možeš kupiti sastojke za cupcake, a to je gotovo ista stvar” i među onima kojima savršeni slatki kolač u papirnatoj košuljici ukrašen glazurom može izmamiti osmijeh i u najcrnjim danima, nemojte propustiti priliku posjetiti ZeGeVege festival 7. i 8. rujna 2018. na zagrebačkome Trgu bana Jelačića. Igor Barberić, poznati koreograf, redatelj i stalno lice ekipe „Tvoje lice zvuči poznato”, zamutit će 7. rujna u 13 sati čak tri veganske varijante popularnih cupcakes.

Posjetitelji će imati priliku kušati ih, ali i dobiti konkretne savjete kako da ih sami, bez puno truda i bez skupih sastojaka, naprave doma. Igor će pričati i o tome kako je postao vegan, što to za njega znači i kako sve promovira veganstvo u svojem svakodnevnom životu. Naime, iza njega je 18 godina vegetarijanstva, a na veganstvo se odlučio prije devet godina kada je shvatio da životinje pate i zbog mlijeka, jaja i sira te da je takav način života najzdraviji i najodrživiji za planet.

Igor Barberić poručuje: „Dugogodišnjim veganskim stažem shvatio sam da je najbolji put za promociju veganskog načina života putem želuca. Na radionici 7. rujna 2018. u 13 sati, osim ukusnih veganskih cupcakes, rado ću podijeliti i ostale savjete za kuhanje bez namirnica životinjskog podrijetla te otkriti kako je lako živjeti veganski i koliko mi je veganstvo promijenilo život.”

Tijana Popivoda iz udruge Prijatelji životinja poziva sve da ne propuste uvijek odlično posjećene radionice kuhanja i predavanja na ZeGeVege festivalu, koji se u dva dana izmjenjuju svakih sat vremena: „Osim Igorovih slatkih kolača, na radionicama kuhanja 7. i 8. rujna 2018. posjetitelji će moći saznati kako pripremiti, a potom i degustirati, primamljiva slana i slatka veganska jela: slatki i slani pohani kruh, omlet, čupavce, princes-krafne, mađarice, kocke od kakaa, tortu Schwarzwald, burek sa sirom, sir od suncokretovih sjemenki, pržene kuglice od slanutka (falafel), popečke od povrća itd.”

Osim edukativnih radionica kuhanja i predavanja, ZeGeVege festival ponudit će i ove godine više od 100 izlagača zdrave biljne hrane, ekoproizvoda i kozmetike koja nije testirana na životinjama; nekoliko restorana koji će nuditi sve – od palačinki, sladoleda do veganskih burgera; zabavne plesne točke i aktivističke sadržaje.

Više informacija i popis ostalih radionica i predavanja na ovogodišnjem ZeGeVege festivalu pratite OVDJE, kao i na najavnom eventu na Facebooku.

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting