18.07.08. Otvorena vrata Skloništa

| More

Gradski ured za poljoprivredu i šumarstvo Grada Zagreba, Savez udruga za zaštitu životinja i udruga Prijatelji životinja pozivaju građane u Sklonište za napuštene životinje u Dumovcu

Kako bi se potaknuli građani na udomljavanje napuštenih životinja i posjet Skloništu za napuštene životinje u Dumovcu, Gradski ured za poljoprivredu i šumarstvo Grada Zagreba u suradnji s udrugom Prijatelji životinja i Savezom udruga za zaštitiu životinja (SUZA) organizira manifestaciju Otvorena vrata Skloništa za napuštene životinje u Dumovcu.

Informativni štandovi, na kojima će građani moći dobiti informacije o napuštenim životinjama koje se nalaze u Skloništu te kako i zašto se uputiti u Dumovec, bit će postavljeni u petak, 18. srpnja 2008. od 9 do 13 sati kod Trga Petra Preradovića u Varšavskoj ulici.

U 12:30 sati Gala Svilan kao ovogodišnje zaštitno lice kampanje Obitelj na more, a pas na ulicu? dijelit će, uz razglednice, i besplatne karte javnog gradskog prijevoza za odlazak do Skloništa za napuštene životinje u Dumovcu.

U 13:00 sati manifestaciju će posjetiti i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, te će se obratiti medijima i građanima s pozivom da ne napuštaju svoje kućne životinje i da udomljavaju napuštene pse.

Uz informativne štandove voditeljica Skloništa Tatjana Zajec predstavit će i nekoliko pasa koji će za sebe i za svojih preko 150 sustanara tražiti udomitelje.

Udomljavanje napuštenih životinja u ljetnim mjesecima odvija se otežano pa se mole svi koji imaju potrebne uvjete i dovoljno vremena da udome napuštenog psa i time jednom od njih pruže trajno utočište.

Također se mole građani da ne kupuju životinje, već da udomljavaju napuštene pse i mačke te da imaju na umu da životinje nisu igračke, nego živa bića koja trebaju skrb i pažnju tijekom čitavog života.

Svi zainteresirani mogu posjetiti Sklonište za napuštene životinje u Dumovcu svaki dan od 10 do 12 i od 15:30 do 17:30 sati.


Otvorena vrata skloništa 1 [ 1.35 Mb ]Otvorena vrata skloništa 2 [ 1.42 Mb ]Otvorena vrata skloništa 3 [ 1.32 Mb ]Otvorena vrata skloništa 4 [ 1.10 Mb ]Otvorena vrata skloništa 5 [ 1.44 Mb ]

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting