Odlazak na prosvjed protiv krzna u Sarajevu!

| More

Pozivamo vas na organizirani odlazak autobusom na međunarodni prosvjed protiv krzna u Sarajevo koji će se održati u subotu 30. siječnja 2010. u 12 sati.

Autobus kreće iz Zagreba prema Sarajevu u noći s petka 29. na subotu 30. siječnja točno u ponoć ispred Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski. Stajemo u Slavonskom Brodu u 2:30 i nastavljamo put prema Sarajevu te planiramo dolazak iza 7 sati ujutro.

Od dolaska pa do 11 sati je slobodno vrijeme. U 11 sati se okupljamo i pripremamo za prosvjed koji počinje točno u 12 sati.

Od završetka prosvjeda pa do polaska u 17 sati predviđeno je druženje s aktivistima iz Sarajeva i ostatka BiH, Austrije, Slovenije, Srbije i Češke ili slobodno vrijeme. Po povratku u Slavonski Brod stižemo iza 21 sat, a u Zagrebu smo iza 23 sata.

Odlaskom na prosvjed u Sarajevo sudjelujete u nastojanju udruga i pojedinaca da prestane ubijanje životinja zbog njihova krzna i priključujete se osviještenim građanima koji žele promjenu u našem odnosu prema drugim životinjskim vrstama. Pored toga, odlaskom na prosvjed u Sarajevo upoznajete istomišljenike iz raznih krajeva Hrvatske, Srbije, Slovenije, Austrije i Češke, kao i istomišljenike iz Sarajeva, grada za koji se kaže da ima dušu. Pridružite nam se!

Svaki sudionik pokriva dio troška putovanja (120,00 kn), dok ostatak troškova pokriva Udruga. Dakle, kotizacija iznosi 120,00 kuna po osobi, no zahvalni smo i za veće donacije - ukoliko ste u mogućnosti.

Ispunite pristupnicu i ne propustite aktivističko druženje i mogućnost da zajedno u prosvjednoj povorci, uz pomoć bubnjeva, zviždaljki, megafona i transparenata dignemo glas protiv ubijanja životinja za krzno. Pokret za prava životinja ne poznaje granice!

Malodobne osobe moraju imati pismenu suglasnost roditelja za odlazak na ovaj prosvjed.

Prosvjed protiv krzna - Sarajevo 1 [ 114.38 Kb ]Prosvjed protiv krzna - Sarajevo 2 [ 117.65 Kb ]Prosvjed protiv krzna - Sarajevo 3 [ 86.89 Kb ]Prosvjed protiv krzna - Sarajevo 4 [ 115.96 Kb ]Prosvjed protiv krzna - Sarajevo 5 [ 108.33 Kb ]Prosvjed protiv krzna - Sarajevo 6 [ 138.46 Kb ]Prosvjed protiv krzna - Sarajevo 7 [ 63.17 Kb ]

Vezane teme

Veliki prosvjed protiv krzna

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting