Prijavnica za povoljniju kastraciju

| More

Udruga Prijatelji životinja želi potaknuti građane da kastriraju slobodnoživuće mačke i napuštene životinje koje udome, kako bi se smanjio broj neželjenih i napuštenih životinja.

U tu svrhu ostvarili smo suradnju s veterinarima kako bi se građanima omogućilo plaćanje kastracije životinja po povoljnijim cijenama. Gradovi u kojima se mogu obaviti kastracije po povoljnijoj cijeni su: Čakovec, Đakovo, Karlovac, Omiš, Pula, Sisak, Vinkovci, Vukovar, Zagreb i Zaprešić. U Splitu su povoljnije cijene samo za slobodnoživuće (napuštene) mačke.

Upiti i prijave za kastraciju vršit će se isključivo preko dolje objavljene prijavnice. Nakon prijave, Udruga će izdati potvrdu s kojom će se moći dogovoriti termin kastracije. Zbog velike količine prijavnica, na odgovor se može malo duže čekati.

Ispunjena prijavnica vrijedi samo za jednu životinju. U slučaju interesa za kastraciju više napuštenih životinja, potrebno je ispuniti prijavnicu za svaku pojedinu životinju.

Postoji mogućnost posudbe opreme za hvatanje i prijevoz mačaka, odnosno ručne i automatske hvatalice, transportera s pomičnom stranicom te mogućnost posudbe zaštitinih okovratnika za pse (potrebno navesti u rubrici: Napomena).

Molimo da detaljno opišete konkretne razloge zašto ne možete platiti kastraciju po punoj cijeni.

Prijavnica za povoljniju kastraciju

Ime i prezime odgovorne osobe (osoba koja će dovesti i odmah nakon kastracije odvesti životinju te potpisati suglasnost o odgovornosti):*

Adresa stanovanja odgovorne osobe:

Grad/općina stanovanja odgovorne osobe:*

Broj mobilnog telefona:*

E-mail:*

Ime životinje (ako je poznato):*

Vrsta (pas ili mačka):*

Pasmina:*

Spol:*

Procijenjena starost:*

Izgled životinje (boja dlake):*

Težina životinje (u kg):*

Broj mikročipa (ako ga ima):

Životinja je::*

Mjesto pronalaska životinje:*

Gdje se trenutno nalazi životinja (adresa, u stanu ili na dvorištu):*

Opis zdravstvenog stanja životinje (cijepljenje, bolesti i sve ostalo vezano za zdravstveno stanje):*

Zašto ne možete platiti kastraciju po normalnoj cijeni? (molimo DETALJNO objašnjenje):*

Imate li još životinja o kojima brinete? (navedite koje i jesu li udomljene):*

Jeste li član udruge Prijatelji životinja?:*

Napomena:

Želim povremeno primati informacije o radu Prijatelja Životinja:*

Ispunjavanjem ovog obrasca, pristajete na to da obrađujemo Vaše podatke za potrebe komunikacije i dogovora oko kastracije. Vaše podatke koristit ćemo za tu svrhu te u svrhu primanja newslettera od kojega se možete odjaviti u bilo kojem trenutku. Nakon što s Vama potvrdimo odabir veterinarske stanice, Vaši podaci će im biti proslijeđeni radi izvršenja usluge. Ako se u bilo kojem trenutku predomislite, slobodno nam javite kako ne bismo više čuvali Vašu prijavnicu. Za više informacija pročitajte i našu Politiku o privatnosti koja se tiče zaštite Vaših osobnih podataka.

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting