Volontirajte na ZeGeVege festivalu

| More

Dragi prijatelji,

bilo bi nam drago kada biste nam se pridružili i pomogli u organizaciji i održavanju ZeGeVege festivala, tako da se prijavite za volontiranje na ZeGeVege festivalu. Ima raznog posla te je to idealna prilika za zajednički rad za životinje. Svake godine nam je zabavno, družimo se i pomažemo jedni drugima da Festival bude što uspješniji.

Javite nam se ako želite volontirati - poslat ćemo vam tablicu kako biste sami upisali kada želite volontirati i na kojim poslovima. Posla ima puno u uredu svaki dan, sve do Festivala, pa na samom Festivalu kada nas očekuje najviše zabave uz posao. :-)

Sve informacije o Festivalu možete pratiti na službenoj stranici ZeGeVege festivala: www.zegevege.com te na Facebook stranici: www.facebook.com/ZeGeVegeFestival.

Bez obzira na volontiranje, ne propustite posjetiti Festival i vidjeti što vas sve zanimljivo očekuje na njemu. Svakako povedite prijatelje i proširite vijest. ZeGeVege festival idealna je prilika da se upoznamo s održivim življenjem i da drugima predstavimo ono što sami živimo.

Vidimo se na ZeGeVege festivalu,

vaši Prijatelji životinja

Volonteri

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting