29.09.08. Ja volim životinje

| More

Prijatelji životinja najavljuju hrvatski band aid za životinje

Udruga Prijatelji životinja najavljuje veliki projekt pod nazivom 'Ja volim životinje' za koji se okupio band aid s brojnim poznatim hrvatskim izvođačima.

Tekst i glazbu za pjesmu 'Nema isprike' napisala je kantautorica Lea Dekleva, koja će zajedno s hrvatskim pjevačima i glumcima dati svoj glas za zaštitu i prava životinja.

Projekt 'Ja volim životinje' je humanitarnog karaktera i za cilj, osim skretanja pozornosti na zaštitu i prava životinja, ima i izgradnju utočišta za zlostavljane životinje.

Prvi hrvatski band aid za životinje čine Oliver Dragojević, Toni Cetinski, Massimo Savić, Tedi Spalato, Jelena Radan, Maja Vučić, Tina Vukov, Lea Dekleva, Ines Bojanić, Leona Paraminski, Marko Tolja, Iva Bagić, Popper...

Svi članovi band aida otpjevat će pjesmu 'Nema isprike' bez naknade i sa željom da zajedno učine nešto za bolji odnos ljudi prema drugim životinjskim vrstama i s nadom u bolju budućnost svih stanovnika ovog planeta.

S obzirom da je u Hrvatskoj potrebna veća osviještenost po pitanju prava životinja, te postoji veliki broj zlostavljanih životinja sa primjerima koji šokiraju i zastrašuju, projekt 'Ja volim životinje' i pjesma 'Nema isprike' pojavila se kao nada za sve one koji se sami za sebe ne mogu izboriti.

Pozitivnim stavom žele se potaknuti svi da zajedno napravimo promjenu u svom odnosu prema životinjama, kao i da se pomogne u izgradnji utočišta za zlostavljane životinje kako bi nakon boli i patnje doživjele barem malo poštovanja i ljubavi.

Pozivaju se predstavnici medija na snimanje pjesme i video spota koje će se održati u ponedjeljak, 29. rujna 2008. u 15 sati u studiju dB, Heinzelova 25, Zagreb.

Začetnice i voditeljice projekta su Lea Dekleva i Isabela Bonyaj, članice Udruge Prijatelji životinja.

U kreativnom i medijskom smislu cijelom projektu se pridružila i dala svoj dobrovoljni udio kreativna agencija TBWA iz Zagreba i marketinška tvrtka b.i.p.. Video spot će snimiti i producirati Vanja Vascarac.


Ja volim životinje 1 [ 72.70 Kb ]Ja volim životinje 2 [ 84.97 Kb ]

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting