Volonter u projektu Vege vodič

| More

Kako bismo hrvatskim građanima olakšali potragu za veganskim namirnicama sastavili smo Vege vodič. Vege vodič je on-line popis veganskih namirnica prisutnih u Hrvatskoj, svrstanih po kategoriji, cijeni i mjestu gdje se mogu kupiti.

Popis namirnica u Vege vodiču je velik i još nije gotov jer, na sreću, ima jako puno veganskih proizvoda na tržištu i potrebno je dosta vremena da se svi popišu. Na taj način možemo svim vegetarijancima i veganima, ali i onima koji paze na svoju prehranu ili žele smanjiti meso na svojem tanjuru, pomoći da lakše nađu veganske proizvode.

Taj volonterski posao nije zahtjevan. Potrebno je samo malo dobre volje i želja da se kroz širenje informacija o dostupnosti veganskih proizvoda pomogne ljudima da promjene svoju prehranu, a i životinjama da tako budu spašene od klanja. Jedan jednostavan i zanimljiv način da pomogneš i pritom nešto i naučiš.

Volonter u projektu Vege vodič

Ime i prezime::*

Godina rođenja:

Grad:

Zanimanje:

Kontakt broj::*

E-mail:

Ispunjavanjem ovog obrasca, pristajete na to da obrađujemo Vaše podatke za potrebe komunikacije i dogovora oko volontiranja. Vaše podatke koristit ćemo samo za tu svrhu, a ako se u bilo kojem trenutku predomislite i više ne želite volontirati, slobodno nam javite i obrisat ćemo Vaše podatke. Za više informacija pročitajte i našu Politiku o privatnosti koja se tiče zaštite Vaših osobnih podataka.

Vezane teme

Vege vodič

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting